Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Λουκέτο στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/17380.jpgΣτην τελική ευθεία των εκλογών, ο κεντροδεξιός τύπος δέχεται ένα ισχυρό χτύπημα μετά από την απόφαση της ιδιοκτησίας της «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ» να καταθέσει αίτηση... πτώχευσης.

Ήδη εδώ και μία εβδομάδα ο ιστορικός τίτλος δεν κρεμιέται στα περίπτερα ενώ οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα παραμένουν απλήρωτοι εδώ και τέσσερις μήνες.

Το πρωί, ο Κ. Σαραντόπουλος κατέθεσε αίτηση πτώχευσης, ενώ χθες η επιχείρηση απέσυρε την προσφυγή που είχε καταθέσει στο πρωτοδικείο για την υπαγωγή της στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα για τη ρύθμιση των χρεών της.

Ο πρόεδρος του ΔΣ της επιχείρησης, Δημήτρης Μαύρος, ανακοίνωσε στους εργαζόμενους ότι η ιδιοκτησία της εφημερίδας προσέφυγε σήμερα στο Πρωτοδικείο με την αίτηση πτώχευσης, ώστε να κλείσει η εφημερίδα.

Μέχρι και το μεσημέρι η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας είχε συνεχή ανανέωση από ειδήσεις και «παρακολουθούσε» όλες τις εξελίξεις με τις επιθέσεις στις πρεσβείες στο κέντρο της Αθήνας.

Πρόκειται για ένα ισχυρό χτύπημα στον κεντροδεξιό τύπου λίγο πριν από τις αυτοδιοικητικές και περιφερειακές εκλογές που έρχεται σε συνέχεια της απόφασης του Δημήτρη Ρίζου να αναστείλει την κυκλοφορία της Κυριακάτικης έκδοσης του «Αδέσμευτου Τύπου».


24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...