Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Γκοβού: Απαραίτητο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο Καζάν!

http://theplayer.gr/uploads/images_resize/middle/2010/11/20945.jpgΑυστηρός με τον εαυτό του, ανένδοτος για τη σημερινή νίκη και με έκδηλη τη διάθεση αυτοκριτικής, εμφανίστηκε ο Γκοβού, μέσα από δηλώσεις του στη  «Sport Express»
Για την ως τώρα παρουσία του στον Παναθηναϊκό, ο Γάλλος , τόνισε: ...


«Αρχικά όλα μου πήγαιναν καλά στον Παναθηναϊκό, αλλά μετά τραυματίστηκα και η αποθεραπεία μου άργησε. Έμεινα περίπου ένα μήνα εκτός δράσης. 
 
Το Σάββατο ήμουν βασικός απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος με την εμφάνισή μου.  Δεν βρήκα ρυθμό σε καμία στιγμή του αγώνα. Η ομάδα μου έχει κάποιους κανόνες και κάποιες μεθόδους διαφορετικές από αυτές που είχα στη Λυών και  προσπαθώ να προσαρμοστώ»

Για την επικείμενη...μάχη στο Καζάν, ρεαλιστής και ευθύς σχολίασε:


«Θα έλεγα πως εμείς και η Ρούμπιν διεκδικούμε την τρίτη θέση του ομίλου, που οδηγεί στο Europa League. Όμως ο νικητής του αποψινού  αγώνα θα συνεχίσει να έχει ελπίδες,  για τη δεύτερη θέση. Συνεπώς δεν υπάρχει άλλη επιλογή!
 
Αν θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε στην Ευρώπη και την άνοιξη, είναι απαραίτητο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο Καζάν».

Η εντυπωσιακή παρουσία της Κοπεγχάγης στον όμιλο, δεν τον εκπλήσσει , αντιθέτως τη θεωρεί καθόλα φυσιολογική :


«Δεν με έχει εκπλήξει η πορεία της Κοπεγχάγης. Το Champions League είναι μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου. Οι ομάδες δεν είναι της σειράς. Ακόμη κι αν μια ομάδα,  δεν έχει μεγάλη ιστορία και παίκτες αστέρες, είναι υψηλού επιπέδου»



Για την «εφιαλτική» του εμπειρία στο συγκεκριμένο γήπεδο ο 31χρονος άσος, δήλωσε:


«Οι αναμνήσεις μου από τη Ρωσία δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Το 2001 αντιμετωπίζαμε τη Σπαρτάκ Μόσχας στο «Λουζνίκι» και θέλαμε τη νίκη για να προκριθούμε, αλλά το ματς τελείωσε  1-1. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, αν και φαινόταν να είναι εντάξει από την τηλεόραση».



Ανοιχτό  το ενδεχόμενο επιστροφής στην εθνική Γαλλίας,αν τον καλέσουν άφησε ο Σίντνεϊ Γκοβού:



«Αν με καλούσαν, ευχαρίστως και θα αποδεχόμουν την κλήση. Όμως δεν το σκέφτομαι συνέχεια. Πρέπει να παίζεις καλά και με διάρκεια  και πιθανώς να τραβήξεις την προσοχή του ομοσπονδιακού προπονητή».




Το σύνθημα νίκης δια στόματος Γκοβού δόθηκε! Μένει να δούμε αν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, θα μετατραπούν σε 11 …μικροί «Ιβάν» πολιορκώντας μια άκρως σκληρή έδρα, όπου «μάτωσαν» υπερδυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου , όπως η Μπαρτσελόνα.

theplayer.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...