Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Ποιοι είναι τελικά ανεξάρτητοι;


Ποιοι είναι τελικά ανεξάρτητοι;
Αρκετοί είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι στην Ηλεία που διατείνονται ότι κατεβαίνουν ανεξάρτητοι, ελάχιστοι όμως από τους πολίτες πείθονται ότι έτσι μπορεί να είναι τα πράγματα.
Τελικά, εξυπηρετεί να επικαλείται κάποιος υποψήφιος το «ανεξάρτητο» της παράταξής του; Μάλλον όχι, τουλάχιστον όσο νομίζουν εκείνοι που επιλέγουν να αυτοαποκαλούνται ανεξάρτητοι.

Όλοι ανήκουν σε κάποιο κόμμα και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο να «καμουφλαριστεί». Από την άλλη, δεν είναι κακό να έχει ένας δήμαρχος επαφές με κάποιο συγκεκριμένο κόμμα, αντίθετα είναι θετικό, ιδίως όταν το κόμμα αυτό είναι στην εξουσία.

Υπάρχουν όμως και δήμαρχοι που εκλέγονται με τη φανερή στήριξη του ενός κόμματος αλλά δεν έχουν κανένα πρόβλημα να επικοινωνούν με όλα τα κόμματα.

Ας το κατανοήσουν αυτό όσοι θέλουν να προβάλλουν ως ανεξάρτητοι. Άλλωστε, στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι πολίτες δεν είναι ανεξάρτητοι, έχουν πολιτική επιλογή και είναι θετικό να υπάρχουν πολιτικές επιλογές σε μια σύγχρονη Πολιτεία.
ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...