Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Έτρεχαν οι ληστές με το κομοδίνο στα χέρια!

Σοκ υπέστησαν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού στη θέα την δραστών

Πρόσωπο με πρόσωπο με τους διαρρήκτες της κατοικίας του βρέθηκε ζευγάρι μετά την επιστροφή από ψώνια σε σούπερ μάρκετ. Υπέστησαν σοκ στη θέα των δύο αγνώστων ατόμων που εγκατέλειπαν το σπίτι τους, κουβαλώντας το κομοδίνο της κρεβατοκάμαρας…

Ο 53χρονος ιδιοκτήτης της κατοικίας στο Βόλο, στο οποίο εισέβαλαν οι δράστες, έπεσε θύμα των ληστών, όταν στην προσπάθειά του να τους σταματήσει δέχθηκε την επίθεσή τους.

Μαζί με τη σύζυγό του επέστρεψαν στο σπίτι τους από τα ψώνια. Οι δράστες, που φαίνεται ότι παρακολουθούσαν τις κινήσεις... τους, είδαν το αυτοκίνητο με το οποίο αναχώρησαν. Με την επιστροφή τους ένας από την ομάδα που είχε αναλάβει ρόλο τσιλιαδόρου ειδοποίησε τους δύο εισβολείς.

Στο εσωτερικό του σπιτιού την ίδια στιγμή, οι διαρρήκτες αναζητούσαν τιμαλφή. Το σήμα όμως για την άφιξη των ιδιοκτητών δεν τους άφησε περιθώριο να αδειάσουν τα συρτάρια, στα οποία εντόπισαν χρυσαφικά και λίρες. Για να μη φύγουν με άδεια χέρια… πήραν την απόφαση να «σηκώσουν» το κομοδίνο.

Με το έπιπλο στα χέρια έσπευσαν να εξαφανιστούν. Κατά την έξοδό τους βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον 53χρονο και τη σύζυγό του. Οι ληστές φορούσαν μαντήλια στο πρόσωπο, κρατώντας κρυμμένα τα χαρακτηριστικά τους. Μετά το πρώτο σοκ, ο 53χρονος επιχείρησε να τους εμποδίσει να πάρουν μαζί τους τα κλοπιμαία.

Οι αδίστακτοι ληστές στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, χτύπησε ο ένας με αιχμηρό αντικείμενο στο χέρι τον 53χρονο, ενώ ο δεύτερος με πιστόλι αερίου έριξε στο πρόσωπό του ερεθιστική ουσία.

Συνεχίζοντας να κρατούν το κομοδίνο οι δράστες συνέχιζαν να τρέχουν στο δρόμο, μέχρι το αυτοκίνητο, το οποίο είχε σταθμεύσει συνεργός τους σε κοντινό σημείο. Φόρτωσαν το έπιπλο με χρυσαφικά και λίρες αξίας 2.000 ευρώ, επιβιβάστηκαν στο όχημα και εξαφανίστηκαν.

Πηγή: volospress.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...