Το φωνάξαμε …. εκτεθήκανε …. και τελικά θα το βάλουν.


Το τι βρισίδι έχουμε φάει για τις διάφορες αναρτήσεις μας είναι περιττό να το αναφέρω. 
 
Και για να είμαστε ειλικρινείς μας είναι και λίγο αδιάφορο. 
Εάν θέλαμε να είμαστε αρεστοί πολύ απλά θα γινόμαστε πολιτικοί. 
 
Αλλά ο ρόλος ενός blogger δεν είναι να είναι αρεστός ούτε να κάνει διαδικτυακές σχέσεις προβολής. 
 
Ο ρόλος του είναι να δημοσιοποιεί τις αγωνίες του, τα ενδιαφέροντα του, τις ανησυχίες του, να κρίνει και να κρίνεται, να καυτηριάζει, να δημοσιοποιεί και να παρουσιάζει (με το δικό του χρώμα ο καθένας) αυτά που δεν δημοσιοποιούν τα συμβατικά (ελεγχόμενα) μέσα. 
 
Έχουμε κάνει κάποιες αναρτήσεις για το χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης του Πύργου. Καυστικές, ειρωνικές και με χιούμορ. Θεωρώ ότι είναι αδιανόητο η πλατεία να μην έχει χριστουγεννιάτικο δέντρο για οικονομικούς λόγους ενώ την ίδια στιγμή να έχει οραματικές ψηφιακές εκτυπώσεις. Μπορεί η λογική μου να είναι παράλογη για κάποιους αλλά και αυτό είναι σεβαστό. Όπως σεβαστό είναι και το αντίστροφο. 
 
Σήμερα στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ» ενημερωθήκαμε ότι τελικά δέντρο θα τοποθετηθεί όχι όμως με έξοδα του Δήμου αλλά με χρήματα των Αντιδημάρχων. Αυτή η κίνηση τους εάν είναι αποτέλεσμα της πίεσης που άσκησε ο ΕΠΑΡΧΟΣ μαζί με κάποια άλλα (ελάχιστα) blogs είναι ένα πολύ θετικό γεγονός για την ίδια πόλη. 
 
Εάν δεν υπήρχαν τα blogs να αναδείξουν το θέμα είναι πολύ πιθανό να είχαμε τα πρώτα Χριστούγεννα μετά από πολλά χρόνια χωρίς το παραδοσιακό δέντρο πράγμα προσβλητικό για την ίδια την πόλη. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Πύργος εξακολουθεί να είναι η πρωτεύουσα του Ν. Ηλείας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ