Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Νύχτα διαρρήξεων στη Βάρδα


Τρία καταστήματα στην «καρδιά» της Βάρδας «χτύπησαν» τα ξημερώματα της Δευτέρας άγνωστοι διαρρήκτες, ενώ αποπειράθηκαν ανεπιτυχώς να μπουν και σε ένα ακόμα.


Η νυχτερινή «επιχείρηση» των διαρρηκτών φαίνεται να κράτησε αρκετή ώρα, ενώ η «λεία» τους, ήταν ιδιαίτερα μεγάλη!

Παραβιάζοντας και τις δύο κλειδαριές της κεντρικής εισόδου του καταστήματος γεωργικών εργαλείων του κ. Δημήτρη Ζαβού οι άγνωστοι διαρρήκτες κατάφεραν να πάρουν έξι αλυσοπρίονα, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή καθώς και 100 ευρώ σε κέρματα.

Επόμενος «στόχος» των διαρρηκτών ήταν η καφετέρια του κ. Χαράλαμπου Σκουλάκη, όπου αφαίρεσαν μία τηλεόραση 42 ιντσών, μία τηλεόραση 32 ιντσών και μία ακόμα 26 ιντσών, ένα τερματικό ίντερνετ, έξι φιάλες ουίσκι και 50 ευρώ σε κέρματα από την ταμειακή μηχανή.


Πιο «τυχερή» στάθηκε η κα. Ιωάννα Παπαδοπούλου καθώς, αν και οι άγνωστοι προσπάθησαν με αιχμηρό αντικείμενο να διαρρήξουν την πόρτα του καφενείου της, η κλειδαριά… αντιστάθηκε σθεναρά!

Δεν είχε όμως την ίδια τύχη και ο κ. Νικόλαος Μελαμπιανάκης που οι διαρρήκτες κατάφεραν να μπουν στο καφέ-μπαρ που διατηρεί και αφαίρεσαν έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή καθώς και 50 ευρώ σε κέρματα που βρήκαν στην ταμειακή μηχανή.

Τα περισσότερα από τα παραπάνω καταστήματα βρίσκονται στα κεντρικότερα σημεία της Βάρδας και το γεγονός ότι οι διαρρήκτες έδρασαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν, έχει προβληματίσει ιδιαίτερα την τοπική κοινωνία.

«Επιδρομή» στις εγκαταστάσεις μεταφορικής εταιρείας έκαναν άγνωστοι δράστες στην Ε.Ο. Πύργου-Πατρών , παίρνοντας χρήματα, πετρέλαιο και ηχοσυστήματα ενώ συγχρόνως προκάλεσαν σημαντικές φθορές σε οχήματα της επιχείρησης. Οι δράστες εισήλθαν στο χώρο της εταιρείας «Μητρόπουλος» χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και αφού ολοκλήρωσαν την παράνομη πράξη τους, έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
  ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...