Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

«Ξηλώνουν» τις τηλεοπτικές ζώνες τα μεγάλα κανάλια;

http://www.newsbomb.gr/images/sized/articles/kanalia1_thumb-425x288.jpgΤη δυσκολότερη ίσως φάση στα χρονικά της καλούνται να περάσουν τα ιδιωτικά κανάλια, μέσα στο επόμενο διάστημα.
Η γενικευμένη οικονομική κρίση σε συνδυασμό με την κατακόρυφη πτώση της διαφημιστικής δαπάνης – που τους πρώτους μήνες του 2010 ξεπέρασε το 40% – φαίνεται ότι ...αναγκάζει τους καναλάρχες σε συνεργασία με τους υπεύθυνους προγράμματος να εξυφάνουν σχέδιο επιβίωσης σύμφωνα με το real.gr .
 
Τι περιλαμβάνει το σχέδιο αυτό; Κατάργηση, όχι μόνο εκπομπών, αλλά ολόκληρων τηλεοπτικών ζωνών που κατά τους ιθύνοντες θα «ξαλαφρώσουν» το ταμείο των σταθμών που μήνες τώρα δέχεται αφόρητες πιέσεις.

Ενδεχομένως, ένα τέτοιο σενάριο να ακούγεται υπερβολικό, όμως οι πρώτες κουβέντες έχουν γίνει, σε τουλάχιστον δύο μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς και αφορούσαν – έτσι για αρχή – το «ξήλωμα» της πρωινής τηλεοπτικής ζώνης.

Το σχέδιο και η υλοποίηση του, κατά τις ίδιες πληροφορίες, αναμένεται να αποφασιστούν το αργότερο μέχρι τον Μάρτιο. Όσο για την αποτελεσματικότητα του;
Αυτή – από οικονομικής πλευράς – θα φανεί από τον πρώτο μήνα.


newsbomb.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...