Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

και Καλές Γιορτές !

Ισως ο καλύτερος τίτλος να ήταν «Πω Πω ένας Μπέος» για το σημερινό αφιέρωμα στη …
νέα μεγάλη επιτυχία των πράσινων.
Τα «παλικάρια» που, με τον Αλέξη πρώτο πρώτο, άκουσαν τα κάλαντα από τους φίλους τους για μία ακόμα φορά, αποφάσισαν να μπουν στο νέο Ετος κρατώντας τη φυσική τους θέση, τη ΔΕΥΤΕΡΗ.
Διότι ….δε γίνεται αλλιώς (όπως λέει και το σύνθημα).
Τα (πραγματικά) παλικάρια του Αχιλλέα Μπέου και του Σάκη Τσιώλη που δεν καταλαβαίνουν πολλά πολλά, έπαιξαν το παιχνίδι τους στο ΟΑΚΑ και πήραν (στα σβηστά!) μία νίκη, καταφέρνοντας να ξεφτιλίσουν (για μία ακόμα φορά φέτος) το πράσινο ανέκδοτο και να τους στείλουν να κάνουν ευτυχισμένες γιορτές….
Βέβαια, η απόφαση της Πειθαρχικής επιτροπής για τη μία μόνο αγωνιστική τιμωρίας θα σώσει ξανά τους Παναθηναϊκούς από τη γιούχα αφού θα την εκτίσουν την προσεχή Τετάρτη στο ΟΑΚΑ….
Δεν πειράζει. Αλλωστε ο κόσμος τους το φώναξε μια χαρά σήμερα: «Εμείς στην ανεργία και σεις μες τη χλιδή, ως πότε θα κάνουμε υπομονή;»
Οσο για τα «παλικάρια», τι να κάνουν;
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ παραπάνω. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ να παίζουν ούτε με τον Ολυμπιακό …Βόλου!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ. Λυπηθείτε τα !
Καλή Χρονιά φίλοι Παναθηναϊκοί. Να σας μπει καλά !
Μ.Σ.
bam.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...