Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

VIDEO: Πρώην Γερμανός Πρέσβης: Η Μακεδονία δεν υπήρξε ποτέ Ελληνική πρίν το 1912!!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEibzrvJDUeW6Uv2AFP5ZkWHo4hH1ElFG1APW6MHKeis0_GS1cXy8HQk85j7hLr0afBCHYcN-PBErnT6EJb_Nlp35xX1hK7oZtu_Ovn7pI7wDrW7MhL78PaLsVZ0Zzwj59g4EIOWqHxppBgT/s1600/1.jpgΑνιστορήτες και προκλητικές δηλώσεις βασισμένες στη Σκοπιανή προπαγάνδα από πρώην Γερμανό πρέσβη των Σκοπίων σε συνέντευξη του από το σκοπιανό κανάλι A1...


Ο γραφικός και δήθεν σοβαροφανής πρώην Γερμανός πρέσβης των Σκοπίων Hans-Lothar Steppan (φωτο) σε συνέντευξή του δήλωσε ότι η Ελλάδα ποτέ δεν κατείχε Μακεδονικές περιοχές και ότι η Θεσσαλονίκη και οι ανάλογες περιοχές της Βορείας Ελλάδας δεν υπήρξαν ποτέ Ελληνικές πριν το 1913-1912 !!
 
Δήλωσε ότι η Ελλάδα απέκτησε την Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές της σημερινής βόρειας Ελλάδας με την βία κατά τους Βαλκανικούς πολέμους, και ότι δεν υπήρξε ποτέ Ελληνική Μακεδονία, ούτε στην αρχαία εποχή, ούτε στην βυζαντινή, αλλα ούτε και στην Οθωμανική εποχή !

24oro
**ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΓΑΣ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΟΓΕΡΜΑΝΟΚΑΡΙΟΛΗ ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΗ !!!!ΑΝΤΕ Γ......ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΓΡΙΑΦΡΑΓΓΟΚΟΤΑ  ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ....ΖΩΟΝ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...