Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Η υποδοχή Κοντογιάννη από τη Ντόρα

Η υποδοχή Κοντογιάννη από τη Ντόρα
Ήταν αναμενόμενη η προσχώρηση του Γιώργου Κοντογιάννη στη Δημοκρατική Συμμαχία, μια απόφαση που η πρόεδρος του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη χαιρέτισε με τα ανάλογα εύσημα για τον Ηλείο βουλευτή.

Η Ντόρα Μπακογιάννη καλωσόρισε στο κόμμα της τον κ. Κοντογιάννη, αναφέροντας ότι πρόκειται για έναν αυτοδημιούργητο πολιτικό και υπογραμμίζοντας πως "έχει διακριθεί για το ήθος του και την ευπρέπειά του τόσο στο Κοινοβούλιο όσο και στη δημοσιογραφία και έχει επιδείξει πλούσια κοινοβουλευτική δράση υπηρετώντας με συνέπεια τον τόπο του".


"Με την απόφασή  του αυτή τιμά τους πολίτες που τον εμπιστεύτηκαν και την εντολή τους να μάχεται για τα συμφέροντά τους" αναφέρει η κ. Μπακογιάννη.

Με πέντε βουλευτές, η Δημοκρατική Συμμαχία δεν κάνει κοινοβουλευτική ομάδα, δεδομένης και της αναδίπλωσης βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που παλαιότερα εθεωρείτο ότι ανήκαν στο περιβάλλον της κ. Μπακογιάννη αλλά τώρα «μαντρώθηκαν» από τον Αντώνη Σαμαρά, σε μια ύστατη προσπάθεια ανάσχεσης των «διαρροών» από το κόμμα του.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...