Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Κακοκαιρία express

Κακοκαιρία express
Μεταβολή express θα παρουσιάσει ο καιρός την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου στην Ηλεία με βροχές και καταιγίδες. Ήδη βρέχει στα βορειοδυτικά του νομού, ενώ αναπτύσσονται στο Ιόνιο καταιγίδες. 

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης, οι βροχές και οι καταιγίδες, πιθανό να είναι τοπικά έντονες.

Σταδιακά από το μεσημέρι και από τα βορειοδυτικά τμήματα του νομού ο καιρός θα βελτιωθεί. Μέχρι το απόγευμα τα φαινόμενα θα σταματήσουν και στις υπόλοιπες κεντρικές, νότιες και ανατολικές περιοχές.

Η θερμοκρασία σε άνοδο, ως προς τις ελάχιστες τιμές και θα κυμανθεί από 8 έως και 16 βαθμούς Κελσίου, κατά μέσο όρο, στο νομό.

Οι άνεμοι αρχικά 5μποφορ νοτιοανατολικοί, με στροφή σε βορειοδυτικούς εξασθενούντες.

Από την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου και για το επόμενο πενθήμερο τουλάχιστον, επιστρέφουν οι αλκυονίδες ημέρες, με λιακάδα, ασθενείς γενικά ανέμους και την θερμοκρασία στους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου. Τη νύχτα όμως και νωρίς το πρωί θα επικρατεί κρύο, με τα θερμόμετρα τοπικά, λόγω ξαστεριάς & νηνεμίας, να πλησιάζουν τους μηδέν βαθμούς.

Επιμέλεια πρόγνωσης: Θεόδωρος Κονδύλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...