Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Στην ΑΕΚ ο Μίτσελ - Συμφωνία Αδαμίδη με τους μάνατζερ του



Παίκτης της Ένωσης πρέπει να θεωρείται ο 25χρονος ισπανός που τις επόμενες ημέρες αναμένεται στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Σταύρος Αδαμίδη τα βρήκε σε όλα με τους μάνατζερ του παίκτη οι οποίοι έχουν τα δικαιώματα του μιας και τα απέκτησαν από την Μπέρμιγχαμ που ήθελε να τον αποδεσμεύσει.

Η κίνηση που έκαναν οι μάνατζερ του ισπανού άνοιξε διάπλατα το δρόμο της ΑΕΚ η οποία με συνοπτικές διαδικασίες συμφώνησε μαζί τους για την απόκτηση του παίκτη με τη μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι.

Ο Χιμένεθ, προσωπική επιλογή του είναι ο Μίτσελ, θα κρίνει αν η Ένωση αξίζει να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή. Άλλωστε στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν αγοράς. Μέχρι το καλοκαίρι η ΑΕΚ θα πληρώσει 150.000 ευρώ στους μάνατζερ.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...