Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΣΙΣΕ: Θα τους κερδίσουμε και στο μπάσκετ

http://www.theplayer.gr/uploads/images_resize/middle/2011/01/36378.jpgΤο βραβείο του για το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Ξάνθη στα Πηγάδια παρέλαβε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Τζιμπρίλ Σισέ... και στις δηλώσεις του τόνισε πως με πνεύμα μαχητή ο Παναθηναϊκός μπορεί να επαναλάβει το νταμπλ, ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να αφήσει την ομάδα και εξέφρασε την πίστη του για νίκη στο αποψινό ντέρμπι στο μπάσκετ το οποίο και θα δει από κοντά.


Ο Γάλλος επιθετικός βραβεύτηκε από τον ηθοποιό και γνωστό για τα «πράσινα» αισθήματα του, Γιάννη Ζουγανέλη, μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Σχετικά με τη βράβευση του για το best goal κόντρα στην Ξάνθη: «Είμαι περήφανος που κέρδισα ακόμα ένα βραβείο.
 
Πάνω από όλα, όμως, χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αυτό που έχει σημασία είναι οι βαθμοί.
 
Εμείς θα πρέπει να μαχόμαστε και να ψάχνουμε τους βαθμούς για να φτάσουμε στον στόχο ματς, ανεξάρτητα με το αν είναι ωραίο ή άσχημο το γκολ που σημειώνουμε. Σημασία έχει η νίκη για εμάς, αλλά για τον κόσμο μετράει και ένα ωραίο γκολ».

Για τη διαφορά 5 βαθμών από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό: «Βρισκόμαστε στο -5 από την κορυφή της βαθμολογίας.
 
Πιστεύω πως μπορούμε να καλύψουμε τη διαφορά από τον Ολυμπιακό και πιστεύω στον τίτλο. Αν καταφέρουμε να πάμε στο "Γ. Καραϊσκάκης" έστω και στο -3, τότε όλα θα είναι ανοικτά. 
 
Υπάρχει πίεση και σε αυτούς και σε εμάς, αλλά πιστεύω πως τελικά θα τα καταφέρουμε».

Αναφορικά με το τι λείπει φέτος από τον Παναθηναϊκό σε σχέση με πέρυσι: «Πρέπει να έχουμε πνεύμα μαχητή.
 
Αυτό μας λείπει από πέρυσι. Εφέτος έχουμε καλύτερο ρόστερ και περισσότερη ποιότητα σαν ομάδα, όμως αυτό που μας λείπει είναι το πνεύμα μαχητή. 
 
Σιγά-σιγά το αποκτάμε και πάλι και αυτό έρχεται μέσα από τους αγώνες. Με τον Άρη παίξαμε καλά και δείξαμε πως έχουμε αυτό το πνεύμα. Αν μάχεσαι τότε δύσκολα χάνεις. Αυτό θέλω να περάσω και στους συμπαίκτες μου. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου και η ψυχολογία μου. Αν δώσουμε όλοι μαζί αυτή τη μάχη, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Όσον αφορά στις διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ: «Εμείς ασχολούμαστε μόνο με το ποδόσφαιρο και όχι με τα όσα γίνονται στη διοίκηση. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, όμως η δουλειά μας είναι μέσα στο γήπεδο και σε αυτό είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για την αναμέτρηση με την Καβάλα: «Έχουμε δυο ισοπαλίες και μια ήττα με την Καβάλα. Πρέπει να κερδίσουμε τον συγκεκριμένο αγώνα, γιατί αν θέλεις να είσαι πρωταθλητής, πρέπει να κερδίζεις όλα τα ματς. Εμείς θα πρέπει να πάρουμε πολλές νίκες ως το τέλος, για να πάρουμε και εφέτος τον τίτλο. Είμαστε προσηλωμένοι στη νίκη και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε αυτή τη φορά απέναντι στην Καβάλα».

Σχετικά τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Μπορντό: «Είναι τιμητικό που ενδιαφέρεται για μένα μια μεγάλη ομάδα, όπως η Μπορντό. Αλλά τώρα είμαι αφοσιωμένος μόνο στον Παναθηναϊκό. Δεν σκέφτομαι να φύγω και θα τα δώσω όλα για την επίτευξη των στόχων μας στην Ελλάδα».

Τέλος, ο Σισέ μίλησε και για το ντέρμπι μεταξύ των αιωνίων στο μπάσκετ: «Θα πάω σήμερα στο μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, είναι και το βόλεϊ και το μπάσκετ. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Εάν μπορώ με την παρουσία μου να βοηθήσω, θα το κάνω. Πιστεύω πως σήμερα θα τους κερδίσουμε».

theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...