Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Έπεσαν ψιλές στην Παιανία ενόψει ντέρμι..


«Θερμοί» εν όψει Ολυμπιακού!
Ισπανικά, «γαλλικά» και με Φερέιρα... έσβησε η φωτιά!

Ο Λέτο είχε φραστικό επεισόδιο με τον Μπουμσόνγκ και τον Σισέ σήμερα στην Παιανία, αλλά με την παρέμβαση του Πορτογάλου έδωσαν τα χέρια!

Το Σάββατο ο Παναθηναϊκός παίζει… τα ρέστα του στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης σβήνει και τις ελάχιστες ελπίδες για επιστροφή στον τίτλο. Οπότε λογικό είναι μερικά 24ωρα πριν από τη σέντρα στο Καραϊσκάκη, οι «πράσινοι» να είναι τσιτωμένοι.

Καμιά φορά και παραπάνω από όσο πρέπει. Όπως συνέβη στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης, όταν ένα δυνατό τάκλιν του Μπουμσόνγκ στον Λέτο λίγο έλειψε να… ανάψει φωτιά!

Ο Αργεντινός με τον γνωστό δικό του τρόπο ζήτησε τον λόγο από τον διεθνή Γάλλο αμυντικό και αυτός με τη σειρά του… έριξε μερικά γαλλικά. Αμέσως στη «μάχη» μπήκε και ο Σισέ, που πήρε το μέρος του συμπατριώτη του και τα είπε σε έντονο ύφος με τον Λέτο.

Ο Φερέιρα είδε ότι η κατάσταση πήγε να ξεφύγει και αμέσως τους άλλαξε ομάδες για να εκτονωθεί η ένταση. Όμως και μετά το φινάλε της προπόνησης οι… εκατέρωθεν «φιλοφρονήσεις» συνεχίστηκαν και εκεί ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε πιο δραστικά μέτρα κάνοντας τον «πυροσβέστη». «Σταματήστε τώρα εδώ. Τι είναι αυτά; Κρατήστε το πάθος και την ένταση για το Σάββατο».

Κάλεσε και τους τρεις, μίλησε σε έντονο ύφος και όλοι τους έδωσαν τα χέρια, λήγοντας κάπου εκεί το επεισόδιο, που αν μη τι άλλο οφείλεται και στην ένταση των ημερών.

24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συλλογος Νεοχωριτών Αθήνας : Στην τελκικη ευθεια οι προετοιμασίες για την ""ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ 2024 "" ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ

  Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ “Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” σ ας προσκαλεί να παρακολουθήσουμε και να ευχηθούμε όλοι μαζί για