Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Ετοιμάζει εκπλήξεις ο Χιμένεθ


Ήρθε από την Ισπανία με τον τίτλο του «απρόβλεπτου» να τον συνοδεύει.

Είναι γεγονός όμως, πως ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει δικαιολογήσει μέχρι τώρα τον τίτλο αυτόν.
 
 
Τουλάχιστον όχι ως προς τον τρόπο που στήνει την ομάδα. Συνήθως ο Ισπανός τεχνικός «αιφνιδιάζει» και «ξαφνιάζει» με τις επιλογές που κάνει στις αλλαγές κατά την διάρκεια του αγώνα.

Αυτή την φορά όμως, φαίνεται πως ο Χιμένεθ ετοιμάζει εκπλήξεις στον Φερέιρα από την αρχή του ντέρμπι. Μην πάει βεβαίως το μυαλό σας σε ένα πλήρες ανακάτεμα της τράπουλας. Όμως στο μυαλό του Χιμένεθ στριφογυρίζει η σκέψη του αιφνιδιασμό του αντιπάλου, με ένα πιο επιθετικό σχήμα. 
 
Σε κανένα από τα τρια ντέρμπι που ήδη έχει δώσει απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο Ισπανός δεν έχει παρατάξει την ομάδα με 4-2-3-1. Προτιμούσε το 4-3-3 με ενισχυμένη την μεσαία γραμμή. Αυτή την φορά ο Χιμένεθ φαίνεται να εξετάζει ένα πιο επιθετικό σχήμα. Με τον Λυμπερόπουλο να παίρνει έναν ρόλο ελεύθερο πίσω από τον Μπάχα και με μόνο δυο αμυντικούς μέσους στην ενδεκάδα.

Τουλάχιστον αυτό μαρτυρούν όσα έγιναν στις προπονήσεις της Πέμπτης και της Παρασκευής. Στην πρώτη ο Μπάχα αγωνίστηκε με τους βασικούς σε μια άσκηση τακτικής με ομάδα των δέκα παικτών και τον Λυμπερόπουλο να κάνει ατομικό πρόγραμμα.

Ενώ στην «μπερδεμένη» άσκηση τακτικής της Παρασκευής, Λύμπε και Μπάχα ήταν στην ίδια ομάδα. Προφανώς ο Χιμένεθ έχει και την προπόνηση του Σαββάτου προκειμένου να πειραματιστεί για το σχήμα. Ενώ ακόμα και την Κυριακή, λίγες ώρες πριν από την σέντρα, είναι πιθανό να κάνει ο Ισπανός άσκηση τακτικής στα Σπάτα. Όπως είχε κάνει και λίγες ώρες πριν την σέντρα της ρεβάνς του κυπέλλου.


theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...