Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Βροχερή η νέα εβδομάδα
Γη/περιβάλλον ( 23/10/2010 21:05 )
Βροχερή η νέα εβδομάδα
Επιστρέφουν οι βροχές από τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου καθώς ένα νέο βαρομετρικό σύστημα θα επηρεάσει τον καιρό της χώρας μας. Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία,η νέα εβδομάδα θα κυλήσει με αρκετές βροχές .
Επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες περιμένουμε από το απόγευμα της Δευτέρας. Τα φαινόμενα το βράδυ θα είναι κατά τόπους έντονα.

Παράλληλα, σημαντική ενίσχυση θα παρουσιάσουν οι άνεμοι, από νότιες διευθύνσεις, στα 8 μποφόρ ίσως τοπικά 9.

Λόγω των θυελλωδών ανέμων υπάρχει πιθανότητα να υπάρξουν προβλήματα στην ομαλή εκτέλεση των δρομολογίων στο Λιμάνι της Κυλλήνης τις απογευματινές και βραδυνές ώρες της Δευτέρας.

Συνίσταται στους επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν να επικοινωνήσουν με τις λιμενικές αρχές.
Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.
 
Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία πρόσκαιρη ύφεση περιμένουμε την Τρίτη, καθώς την Τετάρτη αναμένεται εκ νέου επιδείνωση, πιθανόν αρκετά πιο σοβαρή. Όσον αφορά στις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν την 28η Οκτωβρίου, η εικόνα δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει, αλλά πιo πιθανό είναι να μη λείψουν κάποιες βροχές. Για την επιδείνωση της Τετάρτης και την εξέλιξη του καιρού την 28η θα έχουμε αναλυτικότερα στοιχεία στις αρχές της νέας εβδομάδας.
ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...