Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Νικητής ούτε για... δείγμα


Την… τιμητική τους είχαν οι ισοπαλίες στα τρία παιχνίδια που άνοιξαν σήμερα την αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Super League.


Στο θεσσαλικό ντέρμπι που διεξήχθη στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» Ολυμπιακός Βόλου και Λάρισα μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» της Μαγνησίας πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Μόνχε στο 21, όμως ο Μετίν στο 79' «έγραψε» το τελικό 1-1, χαρίζοντας το βαθμό στους «βυσσινί».

Με το ίδιο σκορ (1-1) όμως ολοκληρώθηκε και η αναμέτρηση του Ατρόμητου με την Ξάνθη, η οποία κρίθηκε στα... πέναλτι.

Πρώτοι ευστόχησαν από την «άσπρη βούλα» οι Περιστεριώτες με τον Περόνε 49', ενώ το τελικό 1-1 διαμόρφωσε από τα 11 βήματα ο Έλινγκτον στο 70'.

Χωρίς νικητή όμως έληξε και η αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Ηρακλή, οι οποίοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στην Αρκαδία, σε ένα ματς που θα ξεχαστεί αρκετά γρήγορα, λόγω του φτωχού θεάματός του.

Από το αυριανό πρόγραμμα ξεχωρίζει φυσικά, το αθηναϊκό «clasico»  που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον όμως παρουσιάζει και η αναμέτρηση του πρωτοπόρου Ολυμπιακού με τον Άρη στο «Καραϊσκάκη», καθώς αυτή στην Τούμπα, όπου θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους ΠΑΟΚ και Πανιώνιος.

Στις Σέρρες στο ντέρμπι των νεοφώτιστων ο Πανσερραϊκός φιλοξενεί την Κέρκυρα, ενώ στο «Ανθή Καραγιάννη» η Καβάλα υποδέχεται τον Εργοτέλη.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Σάββατο 23/10


Ατρόμητος-Ξάνθη 1-1

(49΄ πεν. Περόνε - 68΄ πεν. Ελινγκτον)

Αστέρας Τρίπολης-Ηρακλής 0-0

Ολυμπιακός Βόλου-Λάρισα 1-1

(21΄ Μόνχε - 79΄ Μετίν)

Κυριακή 24/10

Καβάλα-Εργοτέλης (16:00, NovaSports 2)

Πανσερραϊκός-Κέρκυρα (16:00, NovaSports 3)

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος (18:15, NovaSports 2)

Ολυμπιακός-Άρης (20:30, ΝΕΤ)

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (21:00, NovaSports 1)
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...