Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Κλέβουν γιατί πεινάνε ...


Κλέβουν γιατί πεινάνε ...
Δεν ήταν ένα και δύο ζωντανά, αλλά δέκα αρνιά και τριάντα κότες, η λεία αγνώστων δραστών την Παρασκευή στην περιοχή των Λεχαινών. Και από τη στιγμή που οι κλεφτοκοτάδες κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους τόσο έντονα, αυτό είναι ενδεικτικό πως έχει πέσει πολύ πείνα ...
Τα πράγματα δείχνουν ακόμα χειρότερα, όταν διαβάζουμε στο αστυνομικό δελτίο να συλλαμβάνεται Ρουμάνος, που ψάρευε παράνομα σε ιχθυοκαλλιέργεια στις Αλυκές Λεχαινών. 


Και όμως, πάτησε στην περίφραξη και πήγε να βρει σίγουρο φρέσκο ψάρι, στην ιχθυοκαλλιέργεια.

Στα υπόλοιπα θέματα, ένας 64χρονος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ οδηγούσε χθες το βράδυ στην περιοχή Καρούτες του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία και σταμάτησε στην άκρη του δρόμου. Οι κάτοικοι της περιοχής τον είδαν και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Πύργου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τέλος ,στο Βαρθολομιό, σε σύγκρουση τριών οχημάτων μια 31χρονη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και ένας 68χρονος ελαφρότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...