Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΚΥΡΗΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ Ν.ΗΛΕΙΑΣ


Ανακηρύχθηκαν οι υποψήφιοι στο νομό
Από τη σημερινή συνεδρίαση του Πρωτοδικείου Πύργου για την ανακήρυξη των υποψηφίων.
Πριν από λίγη ώρα συνεδρίασαν τα Πρωτοδικεία Πύργου και Αμαλιάδας για την ανακήρυξη των υποψηφίων συνδυασμών που παίρνουν μέρος στις εκλογές για την αυτοδιοίκηση στην Ηλεία.
Στο Πρωτοδικείο Πύργου δεν ανακηρύχθηκαν τέσσερις υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι (κορμός) του συνδυασμού «Ετοιμότητα και Δημιουργία» του υποψηφίου δημάρχου Πανάγου Παντελάκου της εκλογικής περιφέρειας Φολόης, επειδή δεν είχε συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός υποψηφίων, σύμφωνα με τα όσα ορίζει η σχετική εγκύκλιος. Αντίθετα, στο Πρωτοδικείο Αμαλιάδας ανακηρύχτηκαν όλοι οι υποψήφιοι.

Συνολικά οι συνδυασμοί που ανακηρύχθηκαν και παίρνουν μέρος στις εκλογές στην Ηλεία φτάνουν τον αριθμό 27 και συγκεκριμένα 16 στο Πρωτοδικείο Πύργου και 11 στο Πρωτοδικείο Αμαλιάδας.

Με βάση τις αποφάσεις των πρωτοδικείων οι συνδυασμοί πλέον προχωρούν στη διαδικασία εκτύπωσης των ψηφοδελτίων τους και ακολούθως αποστολής τους στο τμήμα Εκλογών της Νομαρχίας για την τελική προώθηση στα εκλογικά τμήματα.
ηλεια τωρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...