Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Στην Αθήνα ο Μίλος, στον αέρα το παιχνίδι

http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/10/10/22/193635.jpg?w=400&f=bicubicΔεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για τη Θεσσαλονίκη -και την αναμέτρηση της πρεμιέρας της Α1 με τον Άρη- ο Μίλος Τεόντοσιτς.


Οι ενοχλήσεις που έχει στη μέση, τον ανάγκασαν να παραμείνει στην Αθήνα. Τη θέση του, πήρε ο Μιχάλης Πελεκάνος. 
 
«Με την ομαδικότητα θα καλύψουμε το κενό», είπε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς για την απουσία του Σέρβου γκαρντ. Κι όλα αυτά με τη διεξαγωγή του αγώνα να βρίσκεται στον «αέρα» μετά την ανακοίνωση των Ελλήνων παικτών των «κίτρινων» ότι τάσσονται υπέρ της απεργίας του ΠΣΑΚ.

«Εκτιμάμε τον Αρη που είναι μια ομάδα με μεγάλη παράδοση. Πάμε ουσιαστικά για το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι μας γιατί αυτό στη Λάμια δεν ήταν του επιπέδου που θέλαμε.
Είναι δύσκολο να προετοιμαστείς για ένα τέτοιο παιχνίδι όταν τη μια μαθαίνεις πως δεν παίζεις και την άλλη πως παίζεις. Χρειαζόμαστε αυτό το παιχνίδι γιατί έχουμε μείνει πίσω από τις άλλες ομάδες της Euroleague» , είπε ο «Ντούντα» και συμπλήρωσε: «Το πρόβλημα με τον Μίλος είναι σοβαρό για μας αλλά με την ομαδικότητα θα καλύψουμε το κενό.
Ο Άρης έχει ιδιαίτερο στυλ, παίζει με πολλούς αιφνιδιασμούς και αυτό που θέλουμε είναι να ελέγξουμε το ρυθμό».

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον προπονητή του κινήθηκε και ο Ματ Νίλσεν: «Μια πρεμιέρα είναι από μόνη της δύσκολη, πόσο μάλλον όταν παίζεις απέναντι σε μια καλή ομάδα και σε ένα δύσκολο γήπεδο. Το πρόβλημα για μας είναι η έλλειψη παιχνιδιών και για αυτό χρειαζόμαστε τέτοια δυνατά παιχνίδια».


2ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...