Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Τα βλέμματα όλων στο ΟΑΚΑ

http://www.ant1online.gr/resources/images/965505df-d71a-4de8-aa1f-c03a93c76651.jpgΤο «El Clásico» της Αθήνας δεσπόζει στο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Super League.  
Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό στάδιο, στο ντέρμπι των μεγάλων απουσιών.
Οι Σκόκο και Πατσατζόγλου δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος περιμένει να δει την κατάσταση των Λυμπερόπουλου, Μανωλά και Γιάχιτς. 
Πλούσιο είναι και το ιατρικό δελτίο του «τριφυλλιού», καθώς ο Νίκος Νιόπλιας θα στερηθεί των υπηρεσιών των Λέτο, Νίνη και Καντέ.

Σπουδαίο παιχνίδι θα γίνει και στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπου ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον ευρωπαίο Άρη.
 
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε «πονοκεφαλιάζει» για τα προβλήματα τραυματισμών που παρουσιάστηκαν την τελευταία στιγμή στους Φετφατζίδη, Πάντελιτς και Ριέρα και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να τους προφυλάξει εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την επόμενη αγωνιστική. 
 
Στην αντίπερα όχθη, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ προβληματίζεται από την κούραση των παικτών του μετά την υπερπροσπάθεια κόντρα στη Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Europa League.
Η αυλαία της 7ης αγωνιστικής θα ανοίξει το Σάββατο με τρία παιχνίδια. Ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί την Ξάνθη στο Περιστέρι, ο Αστέρας Τρίπολης θα φιλοξενήσει την Ηρακλή και ο Ολυμπιακός Βόλου θα διaσταυρώσει τα ξίφη του με τη Λάρισα στο ντέρμπι της Θεσσαλίας. 
 
Το κυρίως… μενού, πάντως, θα σερβιριστεί την Κυριακή. Εκτός από τις μονομαχίες σε Καραϊσκάκη και ΟΑΚΑ, θα έχουμε ακόμη τρεις αναμετρήσεις. Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο, με στόχο να επιστρέψει στις νίκες.
 
Τελευταία φορά που ο «Δικέφαλος» είχε κατακτήσει το «τρίποντο» ήταν στην πρεμιέρα της Super League με τον Πανσερραϊκό. Στην Καβάλα, η τοπική ομάδα θα αγωνιστεί με τον Εργοτέλη και ο Πανσερραϊκός θα υποδεχθεί την Κέρκυρα.
 
Συνοπτικά η 7η αγωνιστική:
 
Σάββατο
Ατρόμητος-Ξάνθη 17:15

Αστέρας Τρίπολης-Ηρακλής 19:30

Ολυμπιακός Βόλου-Λάρισα 19:30
 
Κυριακή
Καβάλα-Εργοτέλης 16:00 

Πανσερραϊκός-Κέρκυρα 16:00 

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 18:15 

Ολυμπιακός-Άρης 20:30 

AEK-Παναθηναϊκός 21:00 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...