Ο καιρός σήμερα

Ασθενείς βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Πτώση της θερμοκρασίας, με τοπικές βροχές στα ανατολικά και τα νότια, και ενισχυμένοι βοριάδες στο Αιγαίο θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα. Βελτίωση των καιρικών συνθηκών αναμένεται από το απόγευμα, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ).

Ασθενείς βροχοπτώσεις θα σημειωθούν το πρωί στη Μακεδονία, στη Θεσσαλία, την ανατολική Πελοπόννησο και την Κρήτη.

Στην Αττική, προβλέπονται νεφώσεις το πρωί ενώ είναι πιθανόν να σημειωθούν ασθενείς βροχοπτώσεις στα ανατολικά και τα βόρεια. Από το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και από το απόγευμα πρόσκαιρα στα ανατολικά έως και 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 και στα ανατολικά έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη το πρωί θα αναπτυχθούν νεφώσεις με πιθανότητα ασθενούς βροχής και από το μεσημέρι βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
newsbeast

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ