Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Παρέσυρε μηχανάκι ο Γκοβού!

Τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας προκάλεσε ο Σίντνεϊ Γκοβού, χωρίς ευτυχώς να προκληθούν τραυματισμοί.
Συγκεκριμένα, φεύγοντας το μεσημέρι της Παρασκευής από το γαλλικό προξενείο, όπου είχε πάει για προσωπικό του θέμα, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, ενώ κινούνταν στη μεσαία λωρίδα της Βασιλέως Κωνσταντίνου, κάποια στιγμή θέλησε να μετακινηθεί στην αριστερή, χωρίς να προσέξει ότι από πίσω ερχόταν ένα μηχανάκι.
 
Αποτέλεσμα ήταν να το παρασύρει και να το σύρει στο οδόστρωμα, αφού προηγουμένως το είχε αναγκάσει να κάνει δύο στροφές γύρω από το άξονά του. Ο Γκοβού σοκαρίστηκε και έμεινε για λίγες στιγμές μέσα στο αυτοκίνητό του,  όμως αμέσως μετά βγήκε κι έσπευσε να δει αν είχε χτυπήσει ο οδηγός του δίτροχου.
 
Το ευτύχημα ήταν ότι κανείς δεν έπαθε απολύτως τίποτα, ενώ μάλιστα δεν προκλήθηκαν καν υλικές ζημιές ούτε στο αυτοκίνητο του Γκοβού ούτε και στο μηχανάκι.
 
Θυμίζουμε ότι πρόκειται για τον δεύτερο Γάλλο του Παναθηναϊκού που εμπλέκεται σε τροχαίο, αφού είχε προηγηθεί πριν από μερικούς μήνες ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος είχε τρακάρει καθ' οδόν για Παιανία.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...