Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

«Πλήγωσε» την Ηλεία η κακοκαιρία ...


 «Πλήγωσε» την Ηλεία η κακοκαιρία ...
φωτο αρχείου
Όπως είχαμε αναφέρει από αργά τη νύχτα, η καταιγίδα που έπληξε την Ηλεία άφησε πίσω της ουκ ολίγες ζημιές, το μέγεθος των οποίων έγινε αντιληπτό με το πρώτο φως της ημέρας.
Μέχρι στιγμής τα εντονότερα προβλήματα εντοπίζονται στην Κυλλήνη, οπού οι καταστηματάρχες ,κυρίως στην περιοχή πέριξ του Δημαρχείου και του Λιμεναρχείου, έδιναν αγώνα μέχρι το πρωϊ για να απομακρύνουν νερά και λάσπες από τα μαγαζιά τους, ενώ σε πολλές περιπτώσεις τα εμπορεύματα καταστράφηκαν.

Για άλλη μία φορά επλήγησαν οι αγρότες του νομού. Στην περιοχή της Βάρδας, οι πατατοπαραγωγοί κάνουν λόγο για ολοκληρωτική καταστροφή των καλλιεργειών τους, που μέσα σε ελάχιστα λεπτά μετατράπηκαν σε λίμνες.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε ελάχιστες κλήσεις για άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια και καταστήματα, αλλά αυτό συνέβη κυρίως διότι οι κάτοικοι επέλεξαν να προσπαθήσουν οι ίδιοι να απομακρύνουν τα νερά προτού ζητήσουν την αρωγή των πυροσβεστών, κάτι που στις περισσότερες περιπτώσεις επέτυχαν.

Περισσότερες πληροφορίες αλλά και φωτορεπορτάζ σε λίγο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...