Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Ανέξοδες προεκλογικές υποσχέσεις

Ανέξοδες προεκλογικές υποσχέσεις
Αν δεν υπάρξει σταθερότητα στη δημοσιονομική πολιτική, ανάπτυξη μην περιμένετε, είπε ο υπουργός Υποδομών Δημήτρης Ρέππας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Κόσμος του Επενδυτή».
Αυτό σημαίνει ότι, ούτε το ΕΣΠΑ πρόκειται να προχωρήσει όπως θα το περίμεναν οι αιρετοί που θα αναδειχθούν στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ούτε τα εθνικά προγράμματα -πόσο μάλλον τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που αναμένει η Ηλεία.

Και η στενωπός της οικονομικής κρίσης, σύμφωνα με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στη διακαναλική συνέντευξή του, δεν πρόκειται να έχει υπερκεραστεί νωρίτερα από το 2013.

Ο κ. Ρέππας πάντως είπε ότι, κατ’ εξαίρεσιν αυτής της αρνητικής κατάστασης, «είναι σε εξέλιξη δύο σημαντικά αναπτυξιακά προγράμματα, το ένα αφορά το νέο αεροδρόμιο του Καστελίου και το άλλο αφορά το μεγάλο εμπορευματικό κέντρο στο Θριάσιο Πεδίο». Το αεροδρόμιο της Ανδραβίδας, δεν χωράει πουθενά!

Μόνο στις ανέξοδες προεκλογικές υποσχέσεις…
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...