Νέο κόμμα προτίθεται να ιδρύσει ο Αλαβάνος

Νέο κόμμα προτίθεται να ιδρύσει ο Αλαβάνος

Νέο κόμμα προτίθεται να ιδρύσει ο Α. Αλαβάνος, για να καλύψει, όπως είπε σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ, το κενό που υπάρχει σήμερα, αφού τα υπάρχοντα σχήματα δεν μπορούν να εκφράσουν αυτό που ευαγγελίζεται η Αριστερά.

Ο κ. Αλαβάνος υποστήριξε επίσης ότι η δυνατότητα να σημειωθεί ήττα των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ στις αυτοδιοικητικές εκλογές και να  οδηγηθεί η χώρα σε εθνικές εκλογές, αποτελεί αισιοδοξία και ελπίδα

Τόνισε μάλιστα ότι είναι καλύτερα να πέσει αυτή η κυβέρνηση με νόμιμες διαδικασίες, χωρίς να χρειασθεί να φθάσουμε στις αγριότητες και τις ακραίες καταστάσεις που αντιμετώπισαν άλλες χώρες, λόγω της επιτήρησης του ΔΝΤ.

Ο κ. Αλαβάνος δήλωσε εντυπωσιασμένος γιατί κανένας δημοσιογράφος δεν ρώτησε τον πρωθυπουργό αν πρέπει η Ελλάδα να προχωρήσει σε επαναδιαπραγμάτευση και αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους, ενώ σε ότι αφορά τον «Καλλικράτη», τον χαρακτήρισε «καρικατούρα».
Star.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ