Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Στην αναμονή για τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη της ΝΔ

Στην αναμονή για τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη της ΝΔ
Από πρόσφατη συνέλευση της ΝΟΔΕ στον Πύργο.

Άγνωστος παραμένει ο χρόνος ανακοίνωσης του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Ηλείας που θα μετάσχει στον συνδυασμό του υποψηφίου περιφερειάρχη Γιώργου Παπαναστασίου με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.
Στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής εκτιμούν ότι μέσα στις προσεχείς τρεις- τέσσερις το πολύ ημέρες το όνομα του υποψηφίου θα ανακοινωθεί από τον κ. Παπαναστασίου, αφού προηγουμένως επισημοποιηθεί από την κεντρική διοίκηση του κόμματος. Τέσσερα είναι τα ονόματα που φέρονται ως επικρατέστερα για τη θέση του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη: Κρινιώ Κανελλοπούλου, Γιώργος Αηδόνης, Πέτρος Αχιλλεόπουλος και Θόδωρος Βλαγκούλης.

Στο μεταξύ, η αρχική πρόθεση του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά να επισκεφθεί την Δυτική Ελλάδα, ενδεχομένως και την Ηλεία, μάλλον δεν υφίσταται αφού ο κ. Σαμαράς επισκέπτεται σήμερα και αύριο Μεσσηνία και Αρκαδία αντίστοιχα. Την Ηλεία θα επισκεφθεί, όπως έχουμε γράψει και πρόσφατα, ο αντιπρόεδρος του κόμματος Δημήτρης Αβραμόπουλος, στις 24 Οκτωβρίου.

Μάλιστα ενόψει της επίσκεψης Αβραμόπουλου θα συνεδριάσει την ερχόμενη Δευτέρα στις 7 το απόγευμα στον Πύργο η διευρυμένη Νομαρχιακή Επιτροπή της ΝΔ η οποία θα ασχοληθεί κύρια με την οργάνωση και προετοιμασία της επίσκεψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...