Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Ο Έλληνας πρωταθλητής του kick-boxing πέρασε στους 8...!!


















Στους "8" του Κ1-MAX ο Ζαμπίδης, έκανε τον "Pitbull" να μοιάζει... κουταβάκι.

Δεν έχει άδικα το προσωνύμιο "Iron Mike" ο Μιχάλης Ζαμπίδης, καθώς απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι συγκαταλέγεται στους κορυφαίους αθλητές τους Κ1-MAX. Ο Έλληνας πρωταθλητής του kick-boxing πέρασε στους "8" του τουρνουά, που διεξάγεται στην Κορέα επικρατώντας του αντιπάλου του Ουλάντ Ελ Χατζ, γνωστού ως «Pitbull».
Ο Ελ Χατζ κρατούσε σθενατή αντίσταση στα συνεχόμενα χτυπήματα του Ζαμπίδη και μάλιστα λίγο έληψε να στερήσει στον Έλληνα πρωταθλητή τη χαρά της νίκης. Στον κανονικό αγώνα δεν υπήρξε νικητής και έτσι οι διαιτητές αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί έξτρα γύρος ώστε να αποφασήσουν ποιος θα.περάσει στην επόμενη φάσή. 

Εκεί ο "Iron Mike" δεν άφησε πολλά περιθώρεια αμφισβήτησης για το πιος ήταν το αφεντικό της αναμέτρησης και με νοκ-αουτ "ξάπλωσε" τον αντίπαλο του και έτσι πέρασε στα προημιτελικά και το πανηγύρισε δεόντος μαζί με τον προπονητή του. 

Όσοι βρέθηκαν και παρακολούθησαν τον αγώνα, είχαν ενθουσιαστεί τόσο που τον χαρακτήρησαν ακόμα και ως η κορυφαία αναμέτρηση της δεκαετείας. Πλέον ο επόμενος στόχος του Ζαμπίδη είναι στις 8 Νοεμβίου στο Τόκυο της Ιαπωνίας και αν δείξει τον καλύτερο του εαυτό, τότε θα μπορέσει να κατακτήσει τον τίτλο του Κ-1 ΜΑΧ.

«Χαίρομαι πολύ που κέρδισα έναν τόσο δυνατό και σημαντικό αγώνα και φάνηκα αντάξιος των προσδοκιών αυτών που πιστεύουν σε εμένα. Επίσης η προετοιμασία μου απέδωσε σε πολύ υψηλό βαθμό και πλέον η προσοχή μου είναι στραμμένη στην επόμενη τελική φάση των οκτώ καλύτερων μονομάχων στο κόσμο», ήταν τα λόγια του Έλληνα αθλητή μετά την πολύ μεγάλη νίκη του. 


press-gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...