Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Ψάχνουν να «στριμώξουν» 104 εργαζόμενους του ΟΣΕ από την Ηλεία

Ψάχνουν να «στριμώξουν» 104 εργαζόμενους του ΟΣΕ από την Ηλεία
Συνολικά 104 εργαζόμενοι στον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδας από την Ηλεία καλούνται να βρουν θέσεις σε άλλες υπηρεσίες του δημοσίου, στα πλαίσια των μετατάξεων που προωθεί η κυβέρνηση στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
Συγκεκριμένα, η Ηλεία συγκαταλέγεται ανάμεσα στους επτά νομούς της χώρας με τον μεγαλύτερο πληθυσμό εργαζόμενων του ΟΣΕ που προορίζονται για μετάταξη.

Μάλιστα το παράδοξο στην ιστορία αυτή είναι ότι το χρονικό περιθώριο που έχουν στη διάθεσή τους οι συνολικά 2.700 προς μετάταξη υπάλληλοι του ΟΣΕ είναι μόλις δύο ημέρες.

Πιο αναλυτικά, με εγκύκλιο του υφυπουργού Εσωτερικών κ. Γ. Ντόλιου καλούνται όλοι οι δημόσιοι φορείς να καταγράψουν έως αύριο, 3 Δεκεμβρίου, τις κενές θέσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου που διαθέτουν ή τις ανάγκες τους σε επιπλέον προσωπικό, προκειμένου να καλυφθούν με μετακίνηση υπαλλήλων των ΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Οι κενές θέσεις και οι ανάγκες για σύσταση θέσεων αφορούν κυρίως τους νομούς Αργολίδας, Αρκαδίας, Αττικής, Αχαΐας, Βοιωτίας, Δράμας, Εβρου, Ευβοίας, Ηλείας, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Καρδίτσας, Κιλκίς, Κοζάνης, Κορινθίας, Λαρίσης, Λευκάδας, Μαγνησίας, Μεσσηνίας, Ξάνθης, Πέλλης, Πιερίας, Ροδόπης, Σερρών, Τρικάλων, Φθιώτιδας και Φλωρίνης.

Για τους υπαλλήλους από την Ηλεία εκτιμάται ότι το πρόβλημα εξεύρεσης της κατάλληλης θέσης θα είναι ιδιαίτερα μεγάλο ιδίως για τους οι απόφοιτους λυκείου και υποχρεωτικής εκπαίδευσης, καθώς είναι και οι πολυπληθέστεροι (ποσοστό 88,37%).
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...