Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δώρο χριστουγέννων ο Μιραλάς!

Δώρο στην ομάδα και τους φιλάθλους ετοιμάζεται να κάνει η διοίκηση του Ολυμπιακού ενόψει Εορτών, αφού στις 14 του μήνα θα βρίσκεται στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Μιραλάς... Κριστόφ Ενροτό!
Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού είναι έτοιμος να ρίξει άγκυρα στο Λιμάνι και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες. 
 
Έχει καταφέρει να κάνει άνω – κάτω τη Σούπερ Λίγκα και η διοίκηση της ομάδας δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερο δώρο ενόψει Εορτών. Οι σωστές κινήσεις των «ερυθρόλευκων» στο θέμα του Βέλγου, οι προσεκτικές και θετικές επαφές με τους Γάλλους δείχνουν πως το θέμα θα κλείσει θετικά και σύντομα, ενώ είναι πιθανό η τιμή του να πέσει από τα 2.5 εκατ. ευρώ.
 
Ο Μιραλάς επιθυμεί διακαώς να παραμείνει στο Λιμάνι, το τονίζει διαρκώς και το θέμα αναμένεται να τελειώσει πριν τις Εορτές. Ειδικότερα, πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο μάνατζέρ του θα έρθει στην Αθήνα στις 14 του μήνα και τότε θα συζητηθούν πιθανότατα και οι τελευταίες λεπτομέρειες. Σε αυτό το διάστημα, αναμένεται να έχουν  τελειώσει και οι διαπραγματεύσεις με την Σεντ Ετιέν!
24ΩΡΟ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ