ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Πωλούνται όλοι, εκτός από τον Σισέ

Τα Αγγλικά δημοσιεύματα, θέλουν την μισή Πρέμιερ Λίγκ να ενδιαφέρεται για τον Τζιμπρίλ Σισέ... Άστον Βίλα, Λίβερπουλ, Μπλάκμπερν, Φούλαμ, είναι οι τέσσερις σύλλογοι που έχουν δει το φως της δημοσιότητα και οι οποίοι ετοιμάζονται να καταθέσουν προτάσεις για τον Γάλλο παικταρά. 
 
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πιο ζεστό είναι το ενδιαφέρον της Άστον Βίλα η οποία και ήδη έχει ρωτήσει για τον παίκτη. Γι’ αυτό και ο Σισέ γνωρίζει το ενδιαφέρον που υπάρχει γι’ αυτόν.

Στο «τριφύλλι» πάντως, είναι ξεκάθαροι. Καμία πρόταση για τον Γάλλο δεν θα γίνει δεκτή. Πολύ απλά, πιο πιθανό είναι να συναινέσουν στην πώληση… της Παιανίας, παρά του 29χρονου αυτή τη στιγμή. 
 
Εκτός φυσικά κι αν κάποιος σύλλογος καταθέσει πρόταση 15 εκατ. ευρώ, όσο και η ρήτρα του συμβολαίου του δηλαδή. Σε αυτή την περίπτωση ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Όμως, αυτό το σενάριο δεν είναι πιθανό στην εποχή που ζούμε.

Σε αυτή την ιστορία, μεγάλος σύμμαχος είναι και ο ίδιος ο παίκτης. Βλέπετε, ο Σισέ έχει μάθει να τηρεί τις υποσχέσεις του. Και όταν είπε ότι τον Ιανουάριο δεν θα πάει πουθενά, το εννοούσε. Κι αυτό ισχύει ασφαλώς. Αν τεθεί θέμα φυγής του παίκτη (το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2013) αυτό θα γίνει το καλοκαίρι.
 
Με τον Παναθηναϊκό πάντως να επιθυμεί να τον κρατήσει τουλάχιστον μέχρι την ολοκλήρωση του συμβολαίου του. Κάτι που ξέρει κι ο ίδιος. Συν τοις άλλοις, τόσο ο Σισέ όσο και η οικογένειά του, περνούν καλά στην Ελλάδα. Την χώρα που τον… αναγέννησε ποδοσφαιρικά όπως λέει ο ίδιος.

theplayer.gr 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ