Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Ο απολογισμός του αστυνόμου και του κλέφτη

Ο απολογισμός του αστυνόμου και του κλέφτη
Πόσοι κλέφτες και λοιποί παρανομούντες πιάστηκαν στη φάκα του νόμου τον μήνα που μας πέρασε; Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας αρκετοί. Πάντως όσοι είναι ακόμα έξω την "τέχνη" τους δεν τη λησμονάνε!
Στο ...νεκροταφείο του Πύργου μια τσάντα έκανε φτερά, μαζί με 300 ευρώ και προσωπικά αντικείμενα που περιείχε, όταν η κατοχός της την άφησε για μια στιγμή από τα μάτια της για να περιποιηθεί τον τάφο συγγενικού της προσώπου ...

Από αγρόκτημα στο Λευκοχώρι πήραν μοτέρ αξίας 800 ευρώ, ενώ από ανασφάλιστο αυτοκίνητο στον Πύργο το ραδιο-CD, αξίας 100 ευρώ. Μια τηλεόραση, ένα στερεοφωνικό και ένα κρουστικό τρυπάνι ,όλα μαζί στα 400 ευρώ, η λεία των διαρρηκτών από αποθήκη στα Λαστέϊκα.

Τέλος, για ένα κινητό και ...10 ευρώ άγνωστος έσπασε το τζάμι παρκαρισμένου αυτοκινήτου στον Πύργο.
Απολογισμός Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας για τον μήνα Νοέμβριο
Συνελήφθησαν 87 άτομα: Μεταξύ αυτών 24 φυγόποινοι, 12 για ναρκωτικά, 5 για κλοπές/διαρρήξεις, 5 για παράβαση του νόμου περί παιγνίων και 2 για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Βρέθηκαν 15 κλεμμένα οχήματα και εξιχνιάστηκαν 5 περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων.
Κατασχέθηκαν μια σειρά "καλούδια", αναμεσά τους 148 δενδρύλλια & 190 γραμμάρια κάνναβης.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...