Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Αποσύρει το ενδιαφέρον του για Κουμορτζί ο Ολυμπιακός

Υπό το βάρος των αποδοκιμασιών και της άσχημης κατάστασης της ομάδας, ο Γεράσιμος Βεντούρης εμφανίστηκε διστακτικός
στην παραχώρηση του Μπερνάρ Κουμορτζί στον Ολυμπιακό και οι "ερυθρόλευκοι" απέσυραν το ενδιαφέρον τους.

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου είχε συνάντηση τη Δευτέρα με τον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη όπου θα ολοκληρωνόταν και τυπικά το θέμα του Γκανέζου μέσου, αλλά και ο δανεισμός του Κώστα Μήτρογλου.

Ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν όταν η πλευρά του Πανιωνίου έβαλε ξανά στο τραπέζι το θέμα της παραχώρησης του Κουμορτζί, με τον Βεντούρη να δηλώνει στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός πως είναι η κατάσταση τέτοια που αν δώσει και αυτόν τον παίκτη -μετά τον Γιάννη Μανιάτη- τότε θα ξεσηκωθούν οι -ήδη αγανακτισμένοι- φίλαθλοι του Πανιωνίου.


Η πλευρά των "ερυθρόλευκων" θέλησε να δώσει λύση στο θέμα με την παραχώρηση του Κώστα Μήτρογλου, μία κίνηση που αν μη τι άλλο θα δυνάμωνε το ρόστερ της ομάδας, αλλά οι αρνήσεις του διεθνούς επιθετικού έφεραν το "ναυάγιο" της υπόθεσης.

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον Κουμορτζί και παρά τις πληροφορίες που θέλουν το θέμα να "παγώνει" προσωρινά, θα αναζητηθεί άλλη λύση για τα χαφ από την αγορά του εξωτερικού.

Στο μεταξύ, κύκλοι της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχολίαζαν τις δηλώσεις του Ηλία Λιανού στο Contra.gr τονίζοντας ότι ο κ.Λιανός πριν από λίγο καιρό είχε ζητήσει από τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τον βοηθήσει να αναλάβει τον Πανιώνιο. "Για να μη θυμηθούμε τι έγινε στην περίπτωση Περπέρογλου, όταν ο παίκτης κατέληξε στον Παναθηναϊκό παρά την καλύτερη πρόταση του Ολυμπιακού. Εμείς τουλάχιστον πήραμε τον Μανιάτη καταθέτοντας την καλύτερη προσφορά. Αν ο Πανιώνιος είχε καλύτερη από τη δική μας, ας τον έδινε αλλού", κατέληξαν.
Ενδιαφέρουν:*** Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έπεσαν και τα ονόματα των Μονιάκη και Γκαλίτσιου, αλλά η πλευρά του Πανιωνίου δεν έμεινε ευχαριστημένη. Ο Ολυμπιακός ανέφερε και την περίπτωση του Νέμεθ, αλλά οι κυανέρυθροι παρέμειναν διστακτικοί.

*** Ο Γεράσιμος Βεντούρης συναντήθηκε και με τον Κώστα Μήτρογλου, τον οποίο προσπάθησε να πείσει να πάει στον Πανιώνιο. Ο διεθνής στράικερ, όμως, δεν έμεινε ικανοποιημένος με αυτά που άκουσε και δεν πείστηκε ότι στον Πανιώνιο θα έχει την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση.


*** Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με τα όσα ακούγονται για "παραρτήματα" (λόγω της μεταγραφής του Μανιάτη), με "κύκλους" της ΠΑΕ να τονίζουν με νόημα: "Εμείς παίρνουμε παίκτες και δίνουμε λεφτά".

*** Στον Πανιώνιο ελπίζουν πως η απόσυρση του Ολυμπιακού από την περίπτωση Κουμορτζί ήταν μία απόφαση πάνω στην ένταση. Οι κυανέρυθροι θέλουν να πιστεύουν ότι οι Πειραιώτες θα επιστρέψουν για τον Γκανέζο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...