Ολο το απεργιακό πρόγραμμα στα ΜΜΜ - "Δεν συζητάμε επίταξη", λέει η κυβέρνηση





«Η επίταξη είναι μια λύση που θα μπορούσε να είναι εύκολη, εμείς δεν τη συζητάμε», δήλωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.


Λεωφορεία και τρόλεϊ: 24ωρη απεργία την Πέμπτη

Σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 11:00 το πρωί έως τις 15:30 το απόγευμα, ενώ οι συνάδελφοί τους στα τρόλεϊ θα κάνουν στάση εργασίας 11:00-15:00. Τόσο τα λεωφορεία όσο και τα τρόλεϊ θα ακινητοποιηθούν εντελώς την Πέμπτη 13 του μηνός, καθώς οι εργαζόμενοι έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία.

Από την επόμενη εβδομάδα, Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη, οι εργαζόμενοι θα απέχουν από τα καθήκοντά τους από τις 12:00 έως τις 16:00, ενώ τη μεθεπόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί νέα γενική συνέλευση για να αποφασιστούν περαιτέρω κινητοποιήσεις.

ΗΣΑΠ: Σκέψεις για 24ωρη απεργία την Τετάρτη

Ακινητοποιημένοι από την έναρξη της βάρδιας έως τις 08:00 το πρωί και από τις 21:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας θα μείνουν 
οι συρμοί του Ηλεκτρικού.

Οι συρμοί θα μείνουν ακινητοποιημένοι την Τετάρτη, 12 του μήνα λόγω 24ωρης απεργίας, ενώ νέα στάση εργασίας θα γίνει 12 με 4 το απόγευμα την Πέμπτη.

Μετρό: Κανονικά την Τρίτη, 8 ώρες εκτός την Τετάρτη, 24ωρη απεργία την Πέμπτη

Κανονικά θα κινηθούν την Τρίτη οι συρμοί του Μετρό και του Τραμ. 


Την Τετάρτη, οι εργαζόμενοι στο Μετρό θα απέχουν από τα καθήντά τους από την έναρξη της βάρδιας έως τις 08:00 το πρωί και από τις 21:00 το βράδυ έως τη λήξη της λειτουργίας. Το Τραμ θα ακινητοποιηθεί 12:00 με 16:00.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ