Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Κλέφτες «ψιλικατζήδες»

Κλέφτες «ψιλικατζήδες»
Ένας σχετικά αποτυχημένος τσαντάκιας, δύο αποτυχημένοι διαρρήκτες, οι συνήθεις κλέφτες πετρελαίου, μια διάρρηξη για λίγα ευρώ και λίγο... χασίς, συνθέτουν το αστυνομικό δελτίο του διημέρου. 

Ξέρεις τι είναι να είσαι τσαντάκιας, να αρπάξεις με τη μια δύο τσάντες και η σούμα να σου βγάλει μόλις είκοσι ευρώ; Η  λεία του δράστη πάντως περιελάμβανε και ομπρέλα, γυαλιά, ταυτότητα και το βιβλιάριο της άτυχης γυναίκας που έκλεψε στην οδό Πατρών, στον Πύργο.

Αν δείτε κάποιον με μέτριο ανάστημα, αδύνατο που φορά άσπρο μπουφάν καλό είναι να φυλάγεστε, αυτή είναι η περιγραφή του δράστη.

Στο Παλούκι Αμαλιάδας, δύο διαρρήκτες κατάφεραν να μπουν σε οικία σπάζοντας τον αφαλό της κλειδαριάς, αλλά δεν τα υπολόγισαν καλά τα πράγματα μιας και μέσα κοιμόταν η ιδιοκτήτρια, που τους πήρε χαμπάρι και τους ανάγκασε να το βάλουν στα πόδια χωρίς να κλέψουν τίποτα.

Στις Καρούτες της Αρχαίας Ολυμπίας, 250 λίτρα πετρέλαιο έγιναν «καπνός» από τα ρεζερβουάρ τεσσάρων φορτηγών που βρίσκονταν σε μάντρα οικοδομικών υλικών. Η τιμή των καυσίμων υπολογίζεται στα 300 με 350 ευρώ περίπου.

Στα Λεχαινά διέρρηξαν γραφεία εταιρίας, σπάζοντας παράθυρο του χώρου, για να πάρουν εκατό ευρώ σε χαρτονομίσματα και κέρματα. Η ζημιά που προκάλεσαν ήταν μεγαλύτερη, αξίας 150 ευρώ.

Τέλος στη διασταύρωση Αρετής στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, οι άνδρες της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος συνέλαβαν τρία άτομα που είχαν στην κατοχή τους 1,8 gr. ακατέργαστης αποξηραμένης κάνναβης σε χάρτινη συσκευασία. Οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από προφορική εντολή του Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...