Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΧΑΛΙΑ....

Αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν, Κρατικό μαγαζί πουλά χαλιά - Μπαίνει μέσα 200.000 ευρώ και δεν είναι ποτέ ανοιχτό!


Το υπουργείο Υγείας έχει ...μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας το οποίο παράγει χαλιά, για τα οποία οι εργαζόμενοι πληρώνονται με τον ...κόμπο!!!


Σύμφωνα με την εφημερίδα τα ΝΕΑ, το κατάστημα μπαίνει μέσα μισό εκατομμύριο το χρόνο, ενώ διαθέτει περίπου 60 δημόσιους υπαλλήλους που δουλεύουν σε όλη τη χώρα, διαθέτει πρόεδρο και πληρώνει ενοίκιο 10.000 ευρώ το μήνα. 'Εχει όμως ένα πρόβλημα. Δεν είναι ποτέ... ανοιχτό.


Όπως έγραψαν τα ΝΕΑ ο υπουργός Υγείας στην προσπάθεια συγκράτησης των δαπανών, ανακαλυψε ότι στη Φιλελλήνων κατάστημα που υπάγγεται στο ΕΚΚΑ του υπουργείου Υγείας και υποτίθεται ότι βοηθά άτομα με αναπηρία και προωθεί την πάραδοση, αποτελεί “μαύρη τρύπα” μέσα στην οποία έχουν εξαφανιστεί εκατομμύρια ευρώ του ελληνικού δημοσίου.


Το κατάστημα πουλάει χαλιά, μαξιλάρια, κουβερλί κ.α. Το μέσο κόστος ενός χαλιού είναι στα 3.000 ευρώ και πολλά από....... τα προϊόντα τα έχει αγοράσει το ίδιο το υπουργείο, γιατί δεν μπορεί να βρει πελάτης ανοιχτό το εν λόγω κατάστημα που όπως αποδείχθηκε δεν δουλεύει όχι μόνο με ωράριο δημοσίου, αλλά καθόλου.


Όπως δήλωσε ο Α. Λοβέρδος σε πρωινή εκπομπή, όσο ψάχνει τόσο βρίσκει “θαυμαστά' πράγματα για το μαγαζί αυτό και δεδομένου ότι υπάρχει εδώ και 20 χρόνια, πρέπει να έχει υπάρξει τεράστια κατασπατάληση δημοσίου χρήματος.
/kafeneio-gr.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ http://www.topontiki.gr/articles/view/12971

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...