Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Όλοι οι επιθετικοί μέσα!

Η αναμέτρηση με την Ξάνθη, είναι χωρίς αύριο για τον Παναθηναϊκό...

Οι «πράσινοι» πρέπει πάση θυσία να πάρουν τη νίκη, για να κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για τίτλο.

Γι’ αυτό και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα σκέφτεται να ξεκινήσει όσο το δυνατόν περισσότερους δημιουργικούς παίκτες στην ενδεκάδα, δίνοντας άκρως επιθετικό τόνο στο σχήμα που θα παρατάξει. Στην τελευταία προπόνηση λοιπόν, ο Πορτογάλος δοκίμασε ένα σχήμα 4-3-3, με έναν κόφτη και σε ρόλο 8αριών τους Νίνη και Χριστοδουλόπουλο!


Με τους βασικούς λοιπόν έπαιξαν οι Τζόρβας, Σεϊταρίδης, Σαριέγκι, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Χριστοδουλόπουλος, Νίνης, Γκοβού, Λέτο και Σισέ! Κατά τη διάρκεια του διτέρματος, τη θέση του Χριστοδουλόπουλου πήρε ο Κατσουράνης, με τον Έλληνα άσο να περνά δεξί εξτρέμ αντί του Γκοβού.

Πάντως, επειδή ο Μπουμσόνγκ έμεινε εκτός προπόνησης για προληπτικούς λόγους, το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί κόντρα στην Ξάνθη. Κάτι που σημαίνει ότι ο Βύντρα θα περάσει δεξιά στην άμυνα αντί του Σεϊταρίδη και ο «Μπουμ» θα πάρει θέση πλάι στον Σαριέγκι.

Αποχωρήσεις και βλέπουμε

Τα μεταγραφικά θέματα είναι αυτά που απασχολούν τους Δημήτρη Γόντικα και Κάρλος Φρέιτας. Οι δύο άνδρες, παρότι δεν συναντήθηκαν, είναι σε ανοιχτή γραμμή και δεδομένα θα τα πουν και την Δευτέρα (ίσως ακόμη και στην πτήση για Βόρεια Ελλάδα, μια και θα ακολουθήσουν την αποστολή για το ματς με την Ξάνθη).

Όπως και να έχει, προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι οι αποχωρήσεις. Για τον πολύ απλό λόγο ότι πρέπει να συγκεντρωθούν κάποια χρήματα για να προχωρήσουν οι αποκτήσεις παικτών. Αν δεν αποχωρήσουν παίκτες, τότε η υπόθεση ενίσχυσης μάλλον… χλομιάζει επικίνδυνα. 


theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...