Φεγγαράκι μου λαμπρό-Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης

http://www.astrology.gr/media/k2/items/cache/af6038056f6231c664e3ef073c45af10_L.jpgΣεληνοσκιρτήματα
 
Ξαφνικά στέγνωσα πιο πολύ και από το ρούχο που ξέχασα κοκαλωμένο στο καλοριφέρ...
Η διάθεσή μου έπεσε και μη με πιέζεις με την καλοσυνάτη παρουσία της Τζενούλας γιατί δεν έχω όρεξη για αβρότητες, ακόμα και αν με ενδιαφέρει πολύ η επαγγελματική της πρόταση.

Είναι ο μόνος λόγος για να έρθω σε αυτό το ανούσια επιτηδευμένο εστιατόριο, ακόμα και αν παραδεχτώ πως έχει καλό φαγητό και σέρβις, αλλά όπως ξέρεις η σχέση μου με το φαγητό παραμένει τυπική.

Η μελαγχολική διάθεση αυτής της θέσης μπορεί να φτάσει σε ακρότητες συμπεριφοράς γινόμενοι πιο ξινοί και από το λεμόνι.

Η αφοσίωση στον στόχο και η συνέπεια είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα, στα μόνα που μπορεί να υποκύψει η ελαχιστοποιημένη κοινωνικότητά μας.

Τα συναισθήματα ωχριούν μπροστά στις πρακτικές ανάγκες και η μόνη συνοδεία που ανεχόμαστε είναι ίσως ένα ποτήρι margarita με διπλάσιο αλάτι.

Λέξεις κλειδιά: Μελαγχολία, πρακτικότητα, λογική, επαγγελματικά, ανάδειξη στόχων, πίεση, παγερά συναισθήματα, απώθηση.



Σεληνοπερπατήματα

Η μυστήρια κυρία με ύφος αυστηρά απασχολημένο και περπάτημα περισυλλογής, φοράει το πιο συντηρητικό της σύνολο, χτυπώντας αυταρχικά την πόρτα του Αιγόκερω, σήμερα στις 9:39 το πρωί, κρατώντας ένα αυτοσχέδιο βομβιστικό πακέτο διήμερης διάρκειας.

Η διάθεση της ημέρας θα επηρεαστεί από τη σύνοδο με τον Πλούτωνα που θα κορυφωθεί στις 8:42 το βράδυ.

Ο έντονος συναισθηματισμός με τις ακραίες εκφάνσεις του, θυμίζει την Ολέθρια σχέση με την Glen Glose να βράζει το κουνέλι του Michael Douglas σε ένα αποκορύφωμα ζήλιας και εκδίκησης.

Παρά την τάση της από αυτή τη θέση να κρατάει το φίλτρο της λογικής, προσπαθώντας να μην εγκαταλείψει το σκληρό της πρόσωπο, οι ισορροπίες βράζουν κι αυτές μέσα σε ξεχειλισμένες κατσαρόλες με μόνη διέξοδο την έντονη επαγγελματική δραστηριότητα.



Στις 4/1 η σύνοδος-έκλειψη με τον Ήλιο θα διογκώσει την εγωκεντρική διάθεση από το πρωί με κορύφωση στις 1:39 το μεσημέρι. Παράλληλα το τετράγωνο με τον Κρόνο στις 5:01 το απόγευμα, δεν αφήνει περιθώρια για αυθορμητισμούς και αισιοδοξία, κάνοντάς μας συναισθηματικούς Σκρουτζ, να μετράμε τις απώλειες στην απομόνωση.

Η λύση συνεχίζει να είναι η επαγγελματική δραστηριότητα, όπου οι φιλοδοξίες μπορούν να σταθούν χωρίς να κινδυνεύουν από κατολισθήσεις.



Στις 5/1 η σύνοδος με τον Άρη στις 1:50 τα ξημερώματα επηρεάζει και τη χθεσινή μέρα αλλά και το πρωί της καινούργιας, βγαίνοντας από τη μελαγχολία και μπαίνοντας στην παρόρμηση, με την οποία δημιουργούνται εχθρότητες σαν αποτέλεσμα της διαρκούς εσωτερικής έντασης.

Παράλληλα όμως, η ευσπλαχνία της αρχίζει να αναδύεται με το εξάγωνο με τον Ουρανό στις 12:30 το μεσημέρι, το εξάγωνο με Δία στις 12:41και το εξάγωνο με την Αφροδίτη στις 2:15 το μεσημέρι.

Στροφή 180 μοιρών στη διάθεση, σαν ισχυρός βόρειος άνεμος που άλλαξε ραγδαία κατεύθυνση, γαληνεύοντας το τοπίο.

Με ανεκτικότητα και τάση να σπάσουμε τα δεσμά προκειμένου να ξορκίσουμε τους δαίμονες,

αλλά και με άφθονες δόσεις ινσουλίνης, μπορούμε να επανέλθουμε σε ισορροπία, επανεξετάζοντας γλυκοπροαίρετα όσα πιθανόν μας δηλητηρίασαν.

Στις 6:08 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου, δίνοντας την ευκαιρία αν όχι να διευθετήσουμε τις καταστάσεις, τουλάχιστον να τις διακωμωδήσουμε με ανατρεπτικό χιούμορ.

astrology.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ