Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Τζεμπούρ… στην ομίχλη

Τζεμπούρ… στην ομίχλη
 
Στον «αέρα» βρίσκεται πλέον η υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Ραφίκ Τζεμπούρ, αφού μετά το τελευταίο επεισόδιο με τον Μανόλο Χιμένεθ, πολύ δύσκολα θα υπάρξουν νέες συζητήσεις με την ΑΕΚ.
Εμφανίστηκε στην προπόνηση ο 27χρονος επιθετικός, αλλά «έφαγε πόρτα» από τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος τον παρέπεμψε στη διοίκηση.

Το πρωί της Δευτέρας ο Ραφίκ Τζεμπούρ πήγε για προπόνηση, επειδή όπως είχε πει μετά το επεισόδιο με τον Χιμένεθ είναι επαγγελματίας και πληρώνεται γι’ αυτό. Από την πλευρά του και ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε πράξη τα δικά του λόγια, διώχνοντας τον Γαλλοαλγερινό επιθετικό από το προπονητικό κέντρο και παραπέμποντάς τον στη διοίκηση για απολογία. Το «γυαλί» μεταξύ των δύο ανδρών έχει ήδη ραγίσει, αφού πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να ξανασυνεργαστούν υπό αυτές τις συνθήκες.

Επισήμως η στάση της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι πως θα επανεξετάσει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του διεθνούς επιθετικού και δεν θα γίνουν νέες διαπραγματεύσεις, χωρίς βέβαια να γίνεται λόγος για απόσυρση της ήδη υπάρχουσας πρότασης που έχει κατατεθεί.
sporfm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...