Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Πάγωσε η Ηλεία με -5°C

Πάγωσε η Ηλεία με -5°C
Ισχυρός παγετός σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής 12 Δεκεμβρίου στο σύνολο της Ηλείας με την θερμοκρασία να ξεπερνά ακόμα και σε πεδινές περιοχές τους -5 βαθμούς Κελσίου. Άνοδο θα παρουσιάσει σταδιακά ο υδράργυρος από το μεσημέρι της Κυριακής ενώ την Δευτέρα θα σημειωθούν βροχές & καταιγίδες.

Σύμφωνα με τον μετεωρολογικό σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στην πεδινή Ωλένη, πάγωσαν τα πάντα, με τo θερμόμετρο να κατρακυλά στους -5.1 βαθμούς Κελσίου.

Στις υπόλοιπες πεδινές περιοχές καταγράφηκαν, -3.2 βαθμούς στην πόλη της Αρχαίας Ολυμπίας, -1.1 στην Αμαλιάδα, κάτω από τους -1.4 στο Βαρθολομιό και -0.1 στην πόλη του Πύργου.

Στην ημιορεινή Φολόη το θερμόμετρο έπεσε στους -4.7 βαθμούς και στην Ανδρίτσαινα στους -3.8 βαθμούς Κελσίου.

Άνοδο θα παρουσιάσει ο υδράργυρος από το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ οι άνεμοι θα στραφούν σε δυτικούς-νοτιοδυτικούς με σταδιακή ενίσχυση στο Ιόνιο από τη νύχτα. Την Δευτέρα ο καιρός θα επιδεινωθεί, αυτη την φορά, με νοτιάδες, βροχές και καταιγίδες και την θερμοκρασία στους 14 με 15 βαθμούς Κελσίου.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...