Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Τι κι αν κάνει κρύο …

Τι κι αν κάνει κρύο …
... οι κλέφτες είναι παντός καιρού. Έτσι τις τελευταίες ώρες καταγράφηκαν αρκετά κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων, με σημαντικό «τζίρο» για τους δράστες. Καφενεία, φυτώρια, μαγαζιά, αυτοκίνητα, όλα στην ημερήσια διάταξη.

Στο Πανόπουλο, οι διαρρήκτες «χτύπησαν» καφενείο – βενζινάδικο στο κέντρο του χωριού. «Κατέβασαν» την τζαμαρία, μπήκαν μέσα και πήραν μια τηλεόραση plasma 38 ΄΄ αξίας 500 ευρώ, πακέτα τσιγάρων αξίας 1.000 ευρώ και 500 ευρώ από την ταμειακή μηχανή.

Στα Λαστέϊκα οι κλέφτες μπήκαν σε φυτώριο. Όχι πάντως για να πάρουν γλάστρες και λουλούδια. Άρπαξαν από το χώρο των γραφείων δύο συσκευές ασύρματης επικοινωνίας αξίας 50 ευρώ και τρία ευρώ από το ταμείο…

Τα παραπάνω μάλλον δεν τους έφτασαν και ακολούθησε δεύτερο χτύπημα στη Βαρβάσαινα. Από κατάστημα με αγροτικά είδη πήραν 15 αλυσοπρίονα, τέσσερις μηχανές ραβδιστικών, πέντε ραβδιστικά, τρία δράπανα, τέσσερις τροχούς κοπής, τρία μοτέρ νερού, συνολικής αξίας 9.500 ευρώ!  Πήραν ακόμη και 700 ευρώ από την ταμειακή.

Τέλος στην Καλίδονα άγνωστοι παραβίασαν με λοστό την πόρτα  ΙΧ επιβατηγού και από το σακάκι που είχε αφήσει μέσα ο ιδιοκτήτης έκλεψαν το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...