Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Συναγερμός για απόδραση με τη «σφραγίδα» Ριτζάι!


Συναγερμός... έχει σημάνει εδώ και δύο ημέρες στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων, καθώς υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες για...
κινηματογραφική απόδραση που οργανώνεται στις φυλακές Σταυρακίου! Τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι αυξημένα, ιδιαίτερα τις μέρες και τις ώρες του επισκεπτηρίου.

Αξιωματικός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων μιλώντας στο newsbomb.gr τόνισε  ότι: «Οι συγκεκριμένες φυλακές είναι πάντα στόχος.

Αξιολογήσαμε τις τελευταίες πληροφορίες που είχαμε και θέσαμε σε εγρήγορση τους φύλακες. Παράλληλα εντατικοποιήσαμε τα μέτρα».

Υπάρχουν δύο σενάρια απόδρασης. Το πρώτο κάνει λόγο για από αέρος, ανάλογη με αυτή που είχε γίνει στον Κορυδαλλό με τον Παλαιοκώστα και το δεύτερο για επίθεση με χειροβομβίδες και όπλα κατά την ώρα του επισκεπτηρίου.

«Εγκέφαλος» του σχεδίου φέρεται να είναι ο Αλκέτ Ριτζάι - στενός συνεργάτης του Βασίλη Παλαιοκώστα - με στόχο να διαφύγουν κρατούμενοι των φυλακών, οι οποίοι είανι «φίλοι» του.

Ο Αλβανός διαβόητος κακοποιός, έγινε ευρέως γνωστός μετά την... κινηματογραφική απόδραση που έκανε με ελικόπτερο μαζί με τον Βασίλη Παλαιοκώστα από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Άνθρωποι του υποκόσμου του παρείχαν κάλυψη το διάστημα που ήταν δραπέτης σε διάφορα κρησφύγετα από την Κορινθία μέχρι την Βοιωτία, όπου και τελικά συνελήφθη.

Πηγή: epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...