Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Είμαστε ακυβέρνητοι κύριε Παπουτσή


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ-bbArXFgHaMxN0rRU6uVCDOP7GaVjQQgobPw8dsbL0h72X7s4JgΗ ανακοίνωση του ταξίαρχου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών... ο οποίος απαγόρευσε την κίνηση και την στάθμευση γεωργικών οχημάτων στο οδικό δίκτυο του νομού από σήμερα στις 8 το πρωί έως τις 8 το πρωί της Παρασκευής, όπως επίσης και κάθε δημόσια ή υπαίθρια συνάθροιση, πορεία ή απόπειρα συνάθροισης έγινε αντικείμενο έντονων διαξιφισμών στην Βουλή.

Ο κύριος Παπουτσής κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι οργάνωσε το κλείσιμο των συνόρων σε συνεργασία με τους αγρότες για να φανεί ότι η χώρα είναι ακυβέρνητη και να επιφέρει πλήγμα στον Πρωθυπουργό, ενώ ο κύριος Μαρκόπουλος ανέφερε ότι τέτοια φρασεολογία θυμίζει παλαιότερες εποχές.
 
Ο κ. Παπουτσής είναι βαθιά νυχτωμένος εάν πιστεύει ότι το κλείσιμο των συνόρων θα έδειχνε ότι η χώρα μας είναι ακυβέρνητη. 
 
Η χώρα μας τόσο καιρό παίρνει αποφάσεις σύμφωνα με τις εντολές του ΔΝΤ, ώστε να καταφέρει να αποπληρώσει το χρέος και ο Πρωθυπουργός είναι ανύπαρκτος σε οποιοδήποτε θέμα και αν προκύψει. Το κλείσιμο των συνόρων δεν θα έκανε τη διαφορά. 
 
Ο κ. Μαρκόπουλος υπονοούσε ότι γυρίσαμε στην εποχή της Χούντας που απαγορεύονταν οι συναθροίσεις και εφόσον οι συνδικαλιστές αγρότες είναι εκλεγμένοι, ουσιαστικά αυτό είναι κατάλυση της Δημοκρατίας.
24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...