Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Επί τάπητος τα προβλήματα της βιομηχανικής τομάτας


Η ανταλλαγή απόψεων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κυρίως σε ό, τι αφορά τις συμβάσεις μεταποίησης που θα υπογραφούν μεταξύ των παραγωγών και των μεταποιητικών επιχειρήσεων κατά την τρέχουσα μεταποιητική...
...περίοδο, είναι το αντικείμενο σύσκεψης που πραγματοποιούν σε λίγο οι συνεταιριστικές οργανώσεις παραγωγών οπωροκηπευτικών βιομηχανικής ντομάτας.

Η σύσκεψη θα γίνει στα γραφεία της ΠΑΣΕΓΕΣ στην Αθήνα (στην οδό Αρκαδίας 26, Αμπελόκηποι). Τα θέματα που θα συζητηθούν κατά την σύσκεψη είναι τα ακόλουθα:

1. Ανασκόπηση προηγούμενης καλλιεργητικής περιόδου (2010) όσον αφορά την παραγωγή, την διάθεση, τις τιμές παραγωγού και την εξόφληση των παραγωγών από τους μεταποιητές.

2. Προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας της Βιομηχανικής Τομάτας στην διάθεση των προϊόντων του κατά την τρέχουσα μεταποιητική περίοδο (2011).
- Προοπτικές απορρόφησης του προϊόντος από την μεταποίηση.  
- Τάσεις διαμόρφωσης των τιμών παραγωγού.
- Τρόποι κατοχύρωσης καταβολής της αξίας των προϊόντων που θα παραδοθούν στην μεταποίηση.  

3. Διαβούλευση επί του σχεδίου Σύμβασης (επισυνάπτεται στο κάτω μέρος του κειμένου) μεταξύ των Οργανώσεων και των Μεταποιητικών μονάδων.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...