Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Η Κρήτη εμφανίζεται σαν κράτος στη Γαλλία



http://www.newsbomb.gr/images/sized/articles/kriti6-425x286.jpg
Πρωτοφανής προβοκάτσια διεθνώς σε βάρος της Ελλάδας από...



τη μεγάλη γαλλική εταιρεία Quinette που κατασκευάζει σε όλο τον κόσμο καθίσματα υψηλής αισθητικής για θέατρα, κινηματογράφους και χώρους αναψυχής.

Οι Γάλλοι της εταιρείας αυτής εμφανίζουν την Κρήτη σαν ανεξάρτητο κράτος και όχι σαν ελληνική επικράτεια.

Συγκεκριμένα στη λίστα με τα διεθνή κατασκευαστικά projects σε όλον τον κόσμο, στη σελ. 5 το όνομα της Κρήτης υπάρχει ανάμεσα σε όλα τα κράτη του κόσμου σαν αυτόνομο κράτος, όπου αναφέρονται και οι εργασίες που έκανε η Quinette στους κινηματογράφους του Ηρακλείου Αστόρια, Κρόνος, Σινέ-Τζαγκαράκης και στο πλοίο Βιτσέντζος Κορνάρος.

Στη σελ. 7 της ίδιας λίστας αναφέρει την Ελλάδα σαν μια διαφορετική χώρα και τους κινηματογράφους που έχει προσφέρει τις δημιουργίες της η γαλλική εταιρεία (Απόλλων, Αστόρια, Άττικα 2 κ.λ.π. στην Αθήνα).
Το site της εταιρείας Quinette περιέργως υπάρχει εδώ και μέρες στην ιστοσελίδα του θεάτρου Badminton στο Γουδί.

Να σημειωθεί ότι εδώ και μερικά χρόνια από ανθελληνικούς κύκλους καλλιεργείται η ιδέα μιας αυτόνομης Κρήτης που θα προέλθει μετά από δημοψήφισμα, ενώ σε ορισμένα sites του εξωτερικού εμφανίζεται μια σημαία της δήθεν αυτόνομης Κρήτης που έχει μια ημισέληνο σε κόκκινο και μπλε φόντο.
http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...