Π.Ε. Ηλείας: 20.000 φωτοτυπίες σχολικών βιβλίων σε μια ημέρα

Π.Ε. Ηλείας: 20.000 φωτοτυπίες σχολικών βιβλίων σε μια ημέραΑπίστευτος είναι ο όγκος των φωτοτυπιών που ζητά κάθε σχολείο στην Ηλεία, που απευθύνεται στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας για το σκοπό αυτό.
Τα φωτοτυπικά έχουν πάρει «φωτιά» και ένα «κάηκε» αφού τέθηκε εκτός λειτουργίας από το μεγάλο αριθμό φωτοαντιγράφων.
Εκεί λοιπόν που πήγε να γίνει ένα καλό υπήρξε και ζημία ύψους 1.000 ευρώ, κάπου αναμενόμενη, αφού τα συγκεκριμένα μηχανήματα έχουν μεν επαγγελματικές προδιαγραφές, αλλά για τις ανάγκες των υπηρεσιών. Ένα φωτοτυπικό τέθηκε εκτός λειτουργίας και θα επισκευαστεί για να συνεχίζει το έργο του.
Μόνο για τη χθεσινή ημέρα χρειάστηκε να βγουν 20.000 φωτοτυπίες, ενώ και σήμερα το πρωί τα μηχανήματα έχουν πάρει και πάλι «φωτιά». Οι αρμόδιοι αδυνατούν να ελέγξουν την κατάσταση και παρά την εντολή που έχει δώσει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Κατσιφάρας δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες που υπάρχουν.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα της κατάστασης είναι πως την Δευτέρα ένα μόνο σχολείο με 170 μαθητές στον Πύργο, χρειάστηκε περισσότερες από 9.000 φωτοτυπίες και ακόμα είμαστε στην αρχή…
ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ