Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Φουντώνουν οι καταλήψεις στην Ηλεία

Αυξάνεται σταδιακά ο αριθμός των υπό κατάληψη σχολείων στην Ηλεία και ήδη εφτά μονάδες έχουν βάλει «λουκέτο».
Η έλλειψη βιβλίων έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στο χώρο της παιδείας και το πρόβλημα διαρκώς οξύνεται αντί να λύνεται. Πλέον εφτά σχολεία τελούν υπό κατάληψη και πρόκειται για τα γυμνάσια Αρχαίας Ολυμπίας, Καλλιθέας, Κρεστένων και Βαρθολομιού, τα λύκεια Κρεστένων και Βαρθολομιού και το 2ο ΕΠΑΛ Πύργου με το ΕΠΑΛ Κρεστένων.
Και ενώ όπως αναφέραμε και χθες τα φωτοτυπικά μηχανήματα έχουν πάρει «φωτιά» στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, το πρόβλημα διογκώνεται περαιτέρω με τις συνεχείς βλάβες στα μηχανήματα αλλά και την αντικειμενική δυσκολία ανταπόκρισης του προσωπικού που εργάζεται σε βάρδιες.
Στο μεταξύ κάποιοι τίτλοι σχολικών βιβλίων φτάνουν και στην Ηλεία, αλλά δεν επαρκούν για την κάλυψη των αναγκών. Δέκα τίτλοι του Γυμνασίου και 17 του Λυκείου θα διατεθούν στην περιφέρεια του Πύργου.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...