Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Αναστολή κινητοποιήσεων για τους καρπουζοπαραγωγούς


Στην αναστολή των κινητοποιήσεων τους προχώρησαν χθες οι καρπουζοπαραγωγοί της Ηλείας, με την ελπίδα πως η Κυβέρνηση σε
εύλογο χρονικό διάστημα θα υλοποιήσει τα αιτήματα που
έθεσαν στον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξηςκ. Δριβελέγκα.

Οι παραγωγοί σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν χθες το πρωί στο Κουρτέσι, έλαβαν την απόφασή τους αυτή και εν συνεχεία, ανέβηκαν στα παρατεταγμένα τρακτέρ, παίρνοντας το δρόμο για τα χωριά τους.

Ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Ανδρέας Τσουκαλάς τόνισε πως από την Επιτροπή έγινε το καλύτερο δυνατό ελπίζοντας μετά την απόρριψη του αιτήματος αποζημίωσης από τον ΕΛΓΑ, να υπάρξει κάποια εξέλιξη από την Ε.Ε. για το e-coli και από τα ΠΣΕΑ. Αν δεν υπάρξει εξέλιξη στα αιτήματα τους θα επιστρέψουν και πάλι δυναμικά.

Από τα παραπάνω διαφοροποιήθηκε ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Αμαλιάδας, Θανάσης Αντωνάτος. Ζήτησε από τους παραγωγούς να επιμείνουν για τον ΕΛΓΑ, ενώ τα οικονομικά τους αιτήματα επισήμανε πως θα έπρεπε να τεθούν στο υπουργείο Οικονομικών, αντί της Αγροτικής Ανάπτυξης, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο διαφοροποίησης των αγροτών της περιοχής του.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...