Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Καταγγέλλει ότι την έδειρε η Δήμαρχος!

Καταγγέλλει ότι την έδειρε η Δήμαρχος!Σκηνές άπειρου κάλλους στη Μαγνησία

Πρωτοφανές περιστατικό στα χρονικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έλαβε χώρα στο Δημαρχείο Ρήγα Φεραίου. Επαγγελματίας γυναίκα στο χώρο της επικοινωνίας, της διαφήμισης και της προβολής, κατήγγειλε χθες στην αστυνομία ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τη Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Ελένη Λαΐτσου!

Το περιστατικό καταγράφηκε στο βιβλίο συμβάντων του Αστυνομικού Τμήματος Βελεστίνου, όπου προσέφυγε η φερόμενη ως παθούσα μετά το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου όπου μετέβη για να εξεταστεί, ωστόσο δεν κατατέθηκε μήνυση προς το παρόν κατά της Δημάρχου.

«Δεν υπήρχε θέμα ξυλοδαρμού» τονίζεται σε ανακοίνωση του Δήμου Ρήγα Φεραίου με τη Δημοτική Αρχή να επισημαίνει ότι «επιφυλάσσεται για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματος. Θεωρούμε ότι δόθηκαν υπερβολικές διαστάσεις σε ένα γεγονός ήσσονος σημασίας».

Η καταγγέλλουσα, αφηγούμενη στον Ταχυδρόμο το περιστατικό, δήλωσε αιφνιδιασμένη αφενός και αφετέρου απογοητευμένη για τη συμπεριφορά της Δημάρχου, που όπως υποστήριξε ήταν πρωτόγνωρη.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η επαγγελματίας, ο Δήμος Ρήγα Φεραίου τής οφείλει δύο τιμολόγια, το ένα ύψους 360 ευρώ που υποχρεώθηκε να εξοφλήσει η ίδια από την τσέπη της και ένα 2.000 ευρώ, από γκραβούρες και περγαμηνές που έγιναν για λογαριασμό του Δήμου για την εκδήλωση στον Πύργο Νεμπόισα στη Σερβία.

Παρ’ όλες τις εκκλήσεις της εταιρίας που εκπροσωπεί η καταγγέλλουσα να αποπληρωθεί η οφειλή, ο Δήμος δεν ανταποκρίθηκε εδώ και αρκετούς μήνες. Η καταγγέλλουσα μάλιστα, όπως υποστηρίζει, υποχρεώθηκε να πληρώσει από την τσέπη της το ένα τιμολόγιο 360 ευρώ σε γραφίστα, αφού προηγουμένως είχε την προφορική δέσμευση της Δημάρχου ότι θα αποπληρωθεί άμεσα η ίδια.

Αυτό δεν έγινε ποτέ, όπως υποστηρίζει, με αποτέλεσμα χθες το πρωί να μεταβεί στο Βελεστίνο, αναζητώντας τη Δήμαρχο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Οικονομικών. Αφού, όπως η ίδια υποστηρίζει, περίμενε επί τρεις και πλέον ώρες… έξω από το γραφείο της Δημάρχου, η οποία σύμφωνα με τους συνεργάτες της είχε σύσκεψη, αποφάσισε η ίδια να εισέλθει στο γραφείο της κ. Λαΐτσου από μία διπλανή πόρτα.

Ακολούθησε σύμφωνα με την καταγγέλλουσα έντονος διάλογος με τη Δήμαρχο να προσπαθεί να την απωθήσει από το γραφείο της και εντέλει να την χαστουκίζει στο πρόσωπο δύο φορές διαδοχικά, όπως η ίδια περιέγραψε.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...