Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Πύργος: Θύμα ληστείας 80χρονος με λεία 1.900 ευρώ - Συνελήφθησαν οι δράστες (Νεότερη ενημέρωση 12:45)


Πύργος: Θύμα ληστείας 80χρονος με λεία 1.900 ευρώ - Συνελήφθησαν οι δράστες (Νεότερη ενημέρωση 12:45)Τα λεφτά από την τσέπη 80χρονου άρπαξαν δύο νεαροί άντρες ηλικίας έως 30 ετών λίγο μετά τις 8 το βράδυ στην περιοχή της ΣΕΤΤΗΛ.
Ο δύο άνδρες έφυγαν με λεία
1900 ευρώ ευρώ τρέχοντας, αφήνοντας το θύμα τους πίσω στο έδαφος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr και ενώ ο παθών δεν είχε ακόμα καταθέσει μήνυση στην Αστυνομία έως αργά χθες το βράδυ, δύο άνδρες του επιτέθηκαν και τον έναν πιθανότατα τον έχει αναγνωρίσει. Ο ηλικιωμένος άνδρας πάλεψε με τους ληστές, προτού αυτοί του πάρουν το ποσό που είχε στην τσέπη του και που όπως δήλωσε είχε εισπράξει νωρίτερα το πρωί ως ποσό σύνταξης.
Περίοικοι στην αρχή της οδού Έλληνος Στρατιώτη αντιλήφθηκαν τι συνέβη και έσπευσαν σε βοήθεια του ηλικιωμένου, ο οποίος μαζί με συγγενικά του πρόσωπα μετέβη στο νοσοκομείο Πύργου για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Νεότερη ενημέρωση 12:45
Συνελήφθησαν πριν από λίγη ώρα οι δύο δράστες της ληστείας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου. Πρόκειται για έναν 30χρονο και έναν 17χρονο ΡΟΜΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr με τις περιγραφές που έδωσε ο ηλικιωμένος, προσήχθησαν τα δύο άτομα, που αναγνωρίστηκαν ανεπιφύλακτα από τον παθόντα και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιων του Εισαγγελέα Ηλείας.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...